Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
BRAVAR MUSIĆ

BRAVAR MUSIĆ

Bravarske radnje Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 18:00
Utorak 09:00 - 18:00
Sreda 09:00 - 18:00
Četvrtak 09:00 - 18:00
Petak 09:00 - 18:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 27e, 32e, 35, 43, 58, 95, 96, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Tradicija naše bravarske radnje počinje davne 1941. godine kada je Musić Andrija poslovao kao čuveni bravar u beogradskoj čaršiji i počeo da gradi sjajan glas svoje bogate porodične tradicije u bravariji. Sve svoje iskustvo i znanje Andrija je preneo na sledeću generaciju a oni pak dalje. Tako danas njegov unuk i imenjak Andrija Musić nastavlja tu tradiciju uz elemente i metode savremenog rada u ovom polju. Naša radnja predstavlja spoj tradicije, iskustva a i novih dostignuća i inovacija. Metode, alati i materijali sa kojima radimo su novi, a tradicija je ostala u savesnom radu, kvalitetnim i brzim uslugama i opštim principima dobrog poslovanja. Iako duboko vrednujemo tradiciju naše porodice, pratimo i sva nova dostignuća u našoj profesiji i uvek se usavršavamo.

Nudimo sledeće bravarske usluge:

- Izrada ključeva (kodirani, cilindrični, ključevi za sefove, automobile i sve druge vrste ključeva)
- Deblokada vrata
- Sudska otvaranja
- Promena šifre na bravama
- Metalne konstrukcije - izrada
- Sigurnosne rešetke - izrada
- Napisi za vrata

Želimo posebno da istaknemo da poslujemo u Beogradu i izlazimo na teren za potrebne radove. Naša radnja smeštena je u samom centru grada tako da za kratko vreme možemo stići do užeg i šireg centra. Novitet u našoj ponudi su sigurnosni sistemi za centralni ključ, što obuhvata 4 sistema:

- MCS
- 3KSPlus
- ICS
- EPS sistem

MCS sistem radi na osnovu kombinovanja mehaničkih i magnetnih kodera. Na ovaj način pruža najbolje moguće organizacione, pravne, tehnološke i tehničke mere pristupa u slučaju neovlašćenog kopiranja ključa. Sa druge strane, premium sistem 3KSPlus je otporan na sve moguće vremenske uslove i idealan za zaštitu kompleksnih tačaka pristupa. ICS sistem dolazi sa tvrdim povratnim ključem i garantuje sigurnost i komfor istovremeno. EPS standardni sistem pruža dodatnu trostruku zaštitu od neovlašćenog repliciranja ključeva putem organizacionih, tehničkih i pravnih mera.

Za sve informacije i konsultacije možete doći lično ili nas kontaktirati preko telefona. Pogledajte preporuke naših dugogodišnjih, zadovoljnih mušterija.

Foto

BRAVAR MUSIĆ Bravarske radnje Beograd
BRAVAR MUSIĆ Bravarske radnje Beograd
BRAVAR MUSIĆ Bravarske radnje Beograd