Zatvori
Vremenska prognoza Beograd 11 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 11 ℃
Promenjivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
BRAVAR MUSIĆ Bravarske radnje Beograd translate.Član 5 godina

BRAVAR MUSIĆ

Bravarske radnje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 18:00
Utorak 09:00 - 18:00
Sreda 09:00 - 18:00
Četvrtak 09:00 - 18:00
Petak 09:00 - 18:00
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 16, 27e, 32e, 35, 43, 58, 95, 96, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Moguć pristup kolicima Parking Izlazak na teren

Tradicija naše bravarske radnje počinje davne 1941. godine kada je Musić Andrija poslovao kao čuveni bravar u beogradskoj čaršiji i počeo da gradi sjajan glas svoje bogate porodične tradicije u bravariji. Sve svoje iskustvo i znanje Andrija je preneo na sledeću generaciju a oni pak dalje. Tako danas njegov unuk i imenjak Andrija Musić nastavlja tu tradiciju uz elemente i metode savremenog rada u ovom polju. Naša radnja predstavlja spoj tradicije, iskustva a i novih dostignuća i inovacija. Metode, alati i materijali sa kojima radimo su novi, a tradicija je ostala u savesnom radu, kvalitetnim i brzim uslugama i opštim principima dobrog poslovanja. Iako duboko vrednujemo tradiciju naše porodice, pratimo i sva nova dostignuća u našoj profesiji i uvek se usavršavamo.

Nudimo sledeće bravarske usluge:

- Izrada ključeva (kodirani, cilindrični, ključevi za sefove, automobile i sve druge vrste ključeva)
- Deblokada vrata
- Sudska otvaranja
- Promena šifre na bravama
- Metalne konstrukcije - izrada
- Sigurnosne rešetke - izrada
- Napisi za vrata

Želimo posebno da istaknemo da poslujemo u Beogradu i izlazimo na teren za potrebne radove. Naša radnja smeštena je u samom centru grada tako da za kratko vreme možemo stići do užeg i šireg centra. Novitet u našoj ponudi su sigurnosni sistemi za centralni ključ, što obuhvata 4 sistema:

- MCS
- 3KSPlus
- ICS
- EPS sistem

MCS sistem radi na osnovu kombinovanja mehaničkih i magnetnih kodera. Na ovaj način pruža najbolje moguće organizacione, pravne, tehnološke i tehničke mere pristupa u slučaju neovlašćenog kopiranja ključa. Sa druge strane, premium sistem 3KSPlus je otporan na sve moguće vremenske uslove i idealan za zaštitu kompleksnih tačaka pristupa. ICS sistem dolazi sa tvrdim povratnim ključem i garantuje sigurnost i komfor istovremeno. EPS standardni sistem pruža dodatnu trostruku zaštitu od neovlašćenog repliciranja ključeva putem organizacionih, tehničkih i pravnih mera.

Za sve informacije i konsultacije možete doći lično ili nas kontaktirati preko telefona. Pogledajte preporuke naših dugogodišnjih, zadovoljnih mušterija.

Foto