Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
CVETNA ČAROLIJA NO 1

CVETNA ČAROLIJA NO 1

Cveće, cvećare Beograd

Korisne informacije

Cvećara Cvetna čarolija nalazi se u ulici Mirijevski Venac 46, na Zvezdari u Beogradu. Nudi Vam široku lepezu cvetnih umetničkih dela kojima možete obradovati Vaše najmilije ili ulepšati Vaš životni prostor. U prijatnom ambijentu naših cvećara dočekaće Vas jedinstveni i luksuzni cvetni aranžmani u korpama i buketi koji odgovaraju svim situacijama.

Ono po čemu se cvećara Cvetna čarolija No.1 razlikuje od drugih su jedinstveni i drugačiji cvetni aranžmani, kao i aranžmani za svadbe, ukomponovani u različite oblike i dimenzije. Koncept naše cvećare je unikatnost, bez ponavljanja, jer smatramo da svako zaslužuje jedinstven cvetni aranžman ili aranžman za svadbe.

Odabrati pravi cvet ili aranžman za određenu priliku ponekad stvarno predstavlja pravi izazov. Zavisno od prilike, cvećara  Cvetna čarolija No.1  za Vas izrađuje jedinstvene cvetne aranžmane od najrazličitijih vrsta cveća. Kada su u pitanju teški trenuci u životu, potreban Vam je neko na koga sa sigurnošću možete da se oslonite.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i rado će Vas posavetovati koje cveće je adekvatno za svaku priliku. Za Vas ćemo izraditi najlepše cvetne aranžmane, aranžmane za svadbe, bukete. Takođe, u našoj ponudi nalazi se najveći izbor rezanog cveća i ukrasnih biljaka koji će ulepšati Vaš prostor.

Svim budućim mladama nudimo izradu bidermajera od prirodnog cveća, sa različitim elementima po Vašoj želji. Ogroman izbor već gotovih bidermajera nudi mogućnost svakoj mladi da za svoj svečani dan izabere upravo ono o čemu je maštala. Takođe, u skladu sa Vašim željama, naše ljubazno osoblje će izraditi jedinstven bidermajer koji će upotpuniti Vaš kompletan izgled.

Gift shop Cvetna čaroljia No.1

Pored toga Cvetna čarolija nudi Vam širok asortiman proizvoda za opremanje doma. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor dodataka za domaćinstvo koji će Vam pomoći da kvalitetno opremite Vaš dom: šolje, slike, lampe...

Praktično uređenje životnog prostora je vrlo zahtevan izazov i nekada je dovoljna i sitnica da Vašem domu da sjaj za kojim toliko tragate. Sa željom da Vam uz veliki izbor kvalitetnih proizvoda olakšamo opremanje životnog prostora, nudimo Vam izuzetan program za dekoraciju i uređenje:

- porcelan (šolje, tanjiri)
- lampe
- sveće
- slike
- pokloni
- ukrasne kutije (predvidjene za čuvanje nakita i kozmetike)

Ako tragate za idealnim poklonom za neku Vama dragu osobu, Cvetna čarolija No.1 nudi Vam širok asortiman poklona za rođendane, venčanja, slave i druge vrste svečanosti. Takođe, nudimo Vam veliki izbor ukrasnih kutija kako bi poklon koji darujete, od srca, bio jedinstveno upakovan.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć i praktične savete za opremanje Vašeg doma. Takođe, nudimo Vam mogućnost pakovanja poklona koji kupite kod nas.

Kontakt informacije:

Adr: Mirijevski venac 46
Mob1: 061/163 82 12

Cvećara & gift shop Cvetna čarolija No.1, Mirijevo, Beograd.

Facebook

Foto

CVETNA ČAROLIJA NO 1 Cveće, cvećare Beograd
CVETNA ČAROLIJA NO 1 Cveće, cvećare Beograd
CVETNA ČAROLIJA NO 1 Cveće, cvećare Beograd