Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SCR FLORAMIRA

SCR FLORAMIRA

Cveće, cvećare Beograd

Korisne informacije

MOGUĆNOST ISPORUKE CVEĆA NA SVIM KONTINENTIMA.

Ovo je naŠa cvećara, mesto gde za vrlo kratko vreme nastaju neke od neponovljivih stvari. Neponovljivih zbog toga Što svaki buket ili aranžman ima svoju posebnu priču, baš kao sto je i svako od nas specifičan.
Vreme za nas igra veliku ulogu, bilo kao dnevna odlika, bilo kao sezonska. Sa promenom vremenskih prilika menjaju se i naše kreacije. Neki put one prate boje i raspoloženja sezone, drugi put pak pokušavamo da unesemo osveženje i vratimo uspomene.
U poslednje vreme popularni su prirodni materijali. Ovako ukomponovani sa nežnim i elegantnim cvetovima daju jednu vrlo efektnu kombinaciju.

Za one koji nisu skloni eksperimentima tu su čiste i jasne forme sa kojima ne možete da promašite, slažu se uz sve. Ako ste od onih koji su u dubini duše još uvek deca, ovako nešto može biti idealno, divlje i neobično. Za same mladence dan venčanja može biti vrlo naporan i iscrpljujući, zašto onda ne biste aranžman koji će biti na Vašem stolu, iskoristili za odmor i osveženje. Može biti u bojama koje vas opuštaju ili čak da sadrži neke od sitnica kojima ćete se poslužiti kao sto su čokoladne bombone ili nešto od sezonskih voćkica. Neobičan i lep za svaku priliku - aranžmančić od jednog cveta moze biti vrlo efektan ako znate kakva je osoba kojoj poklanjate.

Najčesće su sitnice ono što nas čini srećnim. I na kraju ako imate nekog ko Vam je vrlo drag i iznad svega pravi prijatelj možete ga iznenaditi i poslati mu ovako nešto.

Biće nam zadovoljstvo da to učinimo u Vaše ime, nazovite nas ili dođite.

Foto

SCR FLORAMIRA Cveće, cvećare Beograd
SCR FLORAMIRA Cveće, cvećare Beograd
SCR FLORAMIRA Cveće, cvećare Beograd