DEČIJI BUTIK ELHANINJOS

Dečija garderoba, trikotaža Beograd

Adresa: Katanićeva 3, Vračar
Beograd Telefon: 011/245-3672
E-mail: slladjaa@yahoo.com

4/ 5stars

Dečiji butik Elhaninjos nalazi se u Katanićevoj ulici broj 3, na teritoriji opštine Vračar.

U našoj ponudi mozete naći isključivo kvalitetnu dečiju garderobu vodećih domaćih proizvođača, kao i uvoznu garderobu iz Italije i Turske. Dečiji butik Elhaninjos nudi Vam bogat izbor dečije garderobe za decu uzrasta od 0 do 16 godina koja je dizajnirana tako da zadovolji sve dečije potrebe. Ponuda se svakodnevno nadopunjuje novim artiklima pri čemu se trudimo da pratimo modne trendove i sezonsku smenu garderobe.

Zahvaljujući širokom asortimanu kvalitetne garderobe Vaši mališani mogu uvek da izgledaju lepo, bilo da idu u vrtić, školu, uživaju u igri sa svojim drugarima, a tu su i ekskluzivni modeli za sve vrste svečanih prilika. U prijatnom ambijentu našeg butika dočekaće Vas uvek dobro raspoloženo i nasmejano osoblje koje je tu da Vam pruži svu neophodnu pomoć pri izboru adekvatnog komada garderobe, naoružano bezgraničnim strpljenjem.

Zbog svega što smo naveli, dečiji butik Elhaninjos postao je izbor velikog broja zadovoljnih kupaca, koji nam se uvek rado vraćaju. Kvalitetna dečija garderoba po pristupačnim cenama

Radno vreme:
Ponedeljak – petak: 09h-20h
Subota: 09h-16h