Zatvori
 • 011info Belgrade guide English version
 • 011info Beogradski vodič
DEČIJA IGRAONICA I VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA

DEČIJA IGRAONICA I VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA

Dečije igraonice Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 06:00 - 18:00
Utorak 06:00 - 18:00
Sreda 06:00 - 18:00
Četvrtak 06:00 - 18:00
Petak 06:00 - 18:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

GSP

 • Autobus: 23, 53, 37, 59, 50

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


UPIS

Poštovani roditelji,

Želimo da vas obavestimo da u toku cele godine možete upisati svoje dete u našu ustanovu.
Naš vrtić raspolaže sa prostornim kapacitetima namenjenim za decu jaslenog uzrasta i decu uzrasta od 3 godine do polaska u školu.

Vaspitne grupe u našoj ustanovi su male što omogućava individualan pristup svakom detetu.

Sve informacije u vezi sa uslovima i specifičnostima rada, mogu se dobiti kroz prethodno zakazan razgovor. 

Zakazivanje i posetu možete uraditi direktnim telefonskim kontaktom na brojeve

064/159-4511

Kreativna kockica – akreditovan vrtić sa subvencijama grada! Upis u toku.

Poštovani roditelji, naša „Kreativna kockica” smeštena je na Banovom Brdu, u prostoru posebno prilagođenom potrebama i interesovanjima dece od 1 godine do polaska u školu.

Naš zadatak

Naš zadatak je da vam pomognemo u podizanju, vaspitavanju, obrazovanju i socijalizaciji dece, kao i da vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti. Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo, da se druže sa svojim vršnjacima, da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim.

Program jaslica

Ovim programom obuhvaćene su grupe patuljaka (uzrast dece od 12 meseci do 3 godine). Osnovni zadatak vaspitnog rada sa decom, jaslenog uzrasta jeste nega, održavanje higijene, zadovoljavanje potrebe za snom, ishranom, boravkom na svežem vazduhu i vaspitanje. Od prvih dana boravka deteta u jaslicama počinje se sa stimulacijom razvoja govora i čula i usvajanjem kulturno-higijenskih navika.

Jaslice

Program vrtićke grupe

Ovim programom obuhvaćene su grupe vilenjaka (uzrast dece od 3 godine do polaska u pripremni predškolski program). Program se realizuje kroz godišnje, mesečno i dnevno planiranje uz poštovanje ličnosti svakog deteta, njegovih uzrasnih mogućnosti, potreba i interesovanja. Sadržaj programa rada sa decom definisali su vaspitači uz pomoć i podršku stručnih saradnika.

Vrtićka grupa

Pripremni predškolski program

Pripremni predškolski program je deo obaveznog programa vaspitanja i obrazovanja i ostvaruje se u skladu sa Osnovama programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja, godinu dana pred polazak deteta u školu. Ovaj program doprinosi fizičkoj, socijalnoj, emocionalnoj i intelektualnoj gotovosti i motivaciji deteta za polazak u školu.

Predškolsko

Profesionalan i posvećen kadar

U „Kreativnoj kockici“ radi profesionalan i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu, a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitno-obrazovni rad planira i realizuje u malim grupama. Na nivou ustanove zastupljen je timski rad i međusobno uvažavanje i poštovanje na svim relacijama.

Aktivno sarađujemo sa vama

Uvek ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja, dileme i sugestije. Takođe, svaka kritika i primedba su dragocene jer nam je u interesu da se kontinuirano usavršavamo i aktivno sarađujemo sa vama u cilju što srećnijeg i uspešnijeg odrastanja naših mališana. Biće nam zadovoljstvo da nas posetite i upoznate novo mesto za srećno i bezbrižno odrastanje vaše dece!

UPUTSTVO ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA SUBVENCIJU

Skupština Grada Beograda je donela ODLUKU o pravu na nadoknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno lice ili fizičko lice (u daljem tekstu privatne predškolske ustanove sa verifikacijom MP RS), koja je objavljena u Službenom listu Grada Beograda broj 2/2015.

Želimo da vam ispred Kreativne kockice objasnimo način primene ove ODLUKE.

Pravo na subvenciju imaju sledeći roditelji:

 1. Državljani republike Srbije
 2. Deca prijavljena na teritoriji Grada Beograda
 3. Roditelji čije dete nije upisano u državni vrtić (nebitno jeste li konkurisali na prethodnom konkursu) 

Procedura je sledeća:

 1. Roditelj odlazi u državni vrtić na teritoriji svoje opštine i uzima potvrdu da nema mesta (ODBIJENICU). Nije uslov da je prethodno konkurisao, dakle u svakom trenutku roditelj može dobiti odbijenicu da bi upisao dete u privatni vrtić.
 2. Po uzimanju odbijenice roditelj potpisuje ugovor sa vrtićem i dostavlja ostala potrebna dokumenta
 3. Vrtić podnosi zahtev Gradskom sekretarijatu i roditelj dobija na kućnu adresu rešenje na osnovu koga mu se isplaćuje subvencija za svaki mesec.

Potrebna dokumenta koja roditelj donosi:

 • Potvrdu iz državnog vrtića da dete nije upisano zbog nedovoljnih kapaciteta
 • Izvod iz matične knjige rođenih za dete
 • Uverenje o državljanstvu (roditelja)
 • Fotokopija lične karte – očitana (roditelja)
 • Fotokopiju kartice tekućeg računa (na koji mu se isplaćuje subvencija)

Foto

DEČIJA IGRAONICA I VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA Dečije igraonice Beograd
DEČIJA IGRAONICA I VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA Dečije igraonice Beograd
DEČIJA IGRAONICA I VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA Dečije igraonice Beograd