DEČIJA IGRAONICA I VRTIĆ KREATIVNA KOCKICA

Dečije igraonice Beograd

Adresa: Vidikovački venac 70, Vidikovac
Beograd Telefon: 011/233-6076, 064/159-4511
E-mail: kreativnakockica@gmail.com
Sajt: www.vrticvidikovac.com

4/ 5stars

Vrtić :

Poštovani roditelji,
Naša „Kreativna kockica” smeštena je na Vidikovačkom vencu, u prelepom ambijentu kuće, sa prostranim dvorištem, daleko od gužve i buke saobraćaja. Raspolažemo sa 260m2 luksuzno i bezbedno opremljenog prostora, posebno prilagođenog potrebama i interesovanjima dece.
Naš zadatak je da Vam pomognemo u podizanju, vaspitavanju, obrazovanju i socijalizaciji dece, kao i da Vašoj deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu u kojoj će imati maksimalnu slobodu za ispoljavanje talenata i razvijanje kreativnosti. Naš cilj je da omogućimo deci da imaju srećno detinjstvo, da se druže sa svojim vršnjacima, da steknu prave prijatelje, da se učeći kroz igru osećaju sigurnim i voljenim.
U „Kreativnoj kockici“ radi profesionalan i posvećen kadar sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti rada sa decom, koji pažljivo planira sadržajan i kvalitetan program. Vaspitači imaju individualan pristup svakom detetu, a posebna prednost našeg vrtića je što se vaspitno-obrazovni rad planira i realizuje u malim grupama. Na nivou ustanove zastupljen je timski rad i međusobno uvažavanje i poštovanje na svim relacijama. Uvek ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja, dileme i sugestije. Takođe, svaka kritika i primedba su dragocene jer nam je u interesu da se kontinuirano usavršavamo i aktivno sarađujemo sa vama u cilju što srećnijeg i uspešnijeg odrastanja naših mališana.
Pored vaspitno-obrazovnog rada sa decom, naše usluge obuhvataju i organizaciju rođendana, večernjih zabava i prenoćište dece vikendom u vrtiću, kao i raznovrsne izlete.
Biće nam zadovoljstvo da nas posetite i upoznate novo mesto za srećno i bezbrižno odrastanje vaše dece!

Radno vreme našeg vrtića je od 07:00h do 19:00h svim radnim danima i subotom od 07:00h do 15:00h.
DOBRODOŠLI!

011/233-60-76
064 159 45 11
kreativnakockica@gmail.com
www.vrticvidikovac.com

Rođendaonica :

Kreativna Kockica, vrtić i rodjendaonica se nalazi u u blizini Mekdonaldsa i Maxija na Vidikovcu tačnije u Budžinom sokačetu iza video kluba Žabac. Nudimo Vam sve vrste proslava za mališanena prvom mestu proslavu njihovih rođendana (za uzrast od 1 do 10 godina) u lepo opremljenom prostoru od 260 m2 i prelepom zatvorenom drorištu. Dvorište koje je opremljeno ljnauljaškama, toboganom, klackalicama i košem.
Takođe smo pogodni za sve vrste porodičnih proslava (krštenja, godišnjice, veridbe, slave, proslave firmi i sve druge vrste proslava jer možemo da odgovorimo svim Vašim zahtevima. U kućnoj atmosferi možemo obezbediti i akustičnu muziku i Vaše proslave učiniti daleko veselijim.

Raspolažemo sa oko 40 mesta za odrasle (u letnjem periodu sa terasom 55) i do 35 mesta za decu (u letnjem periodu kada se koristi i dvorište i za veći broj dece. )
“Kreativna kockica“ se nalazi na adresi Vidikovački venac br. 70 (Budžino sokače), u prelepoj kući sa dvorištem i igraonicom. Za sve potrebne informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona 011/233-60-76; 064/159-45-11.

011/233-60-76
064 159 45 11
kreativnakockica@gmail.com
www.igraonicavidikovac.com