Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič

Dečije igraonice Beograd

Dete Vam je hiperaktivno, a Vi više nemate snage da skačete s njim po stanu i zavlačite se ispod stola, kreveta …?! Onda je idealno rešenje igraonica za decu! "Dečije igraonice" je strana gde ćete zasigurno pronaći omiljenu ili buduću omiljenu igraonicu Vašeg deteta. Ali Vama je potrebno brzo rešenje, tj igraonica u kraju?! Svaka čast za lokalni patriotizam, a nama bravo za podelu po delovima grada :)

DEČIJI VRTIĆ DIZNILEND PU Diznilend se nalazi u Niškoj ulici broj 35, na Vračaru. 2017.godine kao rezultat rada i potreba za boravkom dece u vrticu, otvoren je Diznilend 2 u Zemunu, u ulici Dragana Rakića 10 c. Diznilend je akreditovan od strane Ministarstva...
Jedan od prvih privatnih vrtića u Beogradu! Privatni vrtić osnovan 1994. godine.Pokretač refinansiranja od strane grada Beograda za decu od 1. godine do polaska u školu. PROGRAMI: - Program akreditovan od strane ministarstva prosvete - Mensin program...

FAQ

Mogu li da pored igraonice angažujem i celokupnu organizaciju proslave sa osobljem i animatorima?

Mnoge igraonice takođe nude i specijalizuju se upravo za ovu uslugu i nude razne pakete za organizaciju proslava svojim klijentima.

Da li mogu da donesem svoje piće ili hranu u iznajmljenu igraonicu?

Raspitajte se kod kontakt osobe igraonice da li je dozvoljena samo hrana i piće samo iz njihove ili vaše ponude ili je moguća kombinacija i jedne i druge. Sve usluge se obično dogovaraju prilikom iznajmljivanja i dolaze u unapred dogovorenim paketima uz mogućnost dogovora.

Koliko dugo može da traje moja proslava u igraonici?

U najvećem broju slučajeva to zavisi od dogovora između igraonice i klijenta. Iako određene igraonice ograničavaju trajanje proslave na do četiri sata, postoje mnoge koje će vam ponuditi prostor na koliko god dugo to želite pod dogovorenim uslovima plaćanja.

Da li igraonice obezbeđuju pribor za jelo gostima?

Igraonice koje iznajmljuju prostor za proslave obično se adaptiraju željama klijenta. Najbolje je raspitati se pri dogovoru.

Šta je to proslava zatvorenog ili otvorenog tipa?

Kada organizujete proslavu u igraonici, ona može biti zatvorenog tipa gde igraonica tokom proslave ne prima goste van vaše liste zvanica, ili otvorenog tipa gde se vaša proslava odvija naporedo sa regularnim usluživanjem drugih gostiju.

Filteri Prikaži na mapi
Filteri
Poništite filtere