DEČIJA IGRAONICA TREŠNJICA

Dečije igraonice Beograd

Adresa: Anastasa Jovanovića 1, Vračar
Beograd Telefon: 065/5049-559, 011/4075-363
E-mail: igraonicazadecu@gmail.com
Sajt: www.tresnjica.com

4.5/ 5stars

ROĐENDANI

Bilo da ga proslavljaš samo sa najboljim prijateljima, ili je pozvano celo tvoje odeljenje, Trešnjica tim će se pobrinuti da tvoj rođendan bude veoma poseban i naročito zabavan! Pozovite nas već danas i dogovorite proslavu vašeg dana.

Rezervacije termina su obavezne!

IGRAONICA

Aktivnosti u našoj igraonici podstaći će kreativnost i maštu Vašeg deteta i unaprediti njegove društvene i veštine razmišljanja. Aktivno učešće roditelja u igri sa decom, ne samo da čine igru zabavnijom deci, već pomaže roditeljima da bolje upoznaju svoju decu i osnaže sponu odnosa roditelj-dete.

Igraonica je otvorena svakog dana od 10 do 21 čas.

DNEVNI BORAVAK

U dnevnom boravku igraonice Trešnjica možete ostaviti decu na čuvanje, gde prisustvo roditelja nije obavezno (kao što je to slučaj sa igraonicom). Sat vremena čuvanja dece je 150 dinara.

TREŠNJICA CAFÉ

Pored zabave za decu, tu je zabava i za roditelje! Raznovrsna ponuda Trešnjica Cafea učiniće da i vaš boravak u našoj igraonici bude prijatan i zabavan. Bezbrižno uživajte u popodnevu, jer u svakom trenutku preko TV ekrana možete da pratite aktivnosti vašeg deteta. Sve prostorije za dečju igru su u potpunosti pokrivene video nadzorom!