IGRAONICA ROĐENDAONICA ZA OSNOVCE LASER TAG

Dečije igraonice Beograd

Adresa: Braće Miladinov 10, Zvezdara
Beograd Telefon: 060/3336-803
E-mail: lasertag021@gmail.com
Sajt: www.igraonicalasertag-beograd.com

4.5/ 5stars

3D panoramu igraonice laser tag mozete pogledati OVDE

Igraonica – rodjendaonica Laser Tag
namenjen prvenstveno deci školskog uzrasta. Osnovna delatnost laser tag igraonice je organizacija proslava rođendana. Laser Tag igraonica je jedinstvena u Beogradu jer se u njoj mogu zajedno zabavljati roditelji i deca. Igraonica je prava atrakcija za stariju decu i osnovce. Igraonica se sastoji od dela za laser tag igru tj. arene koja je oko 200 m2 i dela za posluženje oko 50 m2.

Laser tag je timska igra dva tima. Igrači na sebi nose prsluke koji sijaju crvenom ili zelenom bojom i time se timovi razlikuju. Timovi se traže u lavirintima i gađaju jedni druge senzorima (nema kuglica niti projektila, sve je bezbedno i bezbolno). Nakon završene igre igrači rezultate gledaju na velikim monitorima. Laser tag je simulacija borbenih video igara prenetih u stvarnost.

Tokom proslave rođendana kroz laser tag igru deca razvijaju osećaj za timski rad što će im svakako koristiti u daljem zivotu. Tokom cele proslave rođendana deca su fizički aktivna što proslavi daje sportski duh.

O laser tag igraonici su pisale mnoge novine kao i TV Prva koja je napravila reportažu.

Više o cenama i uslovima proslave rođendana i individualnim igrama kao i o samoj laser tag igri možete pogledati na našem sajtu.