Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
VESELA DRUŽINA MR

VESELA DRUŽINA MR

Dečije igraonice Beograd
  • Adresa: Smederevski put 6g, Leštane
  • Telefon: 064/9549-529

Korisne informacije


Dečija igraonica Vesela družina, smeštena u mirnom delu Beograda, je funkcionalno opremljen prostor u kome mališani mogu da kroz osnovne i kreativne aktivnosti, ali i edukativni program, razviju svoje potencijale u potpunosti. Mi smo tu da Vašoj deci boravak učinimo što prijatnijim i nezaboravnim.

Novootvorena igraonica Vesela družina MR je pravo mesto za sve mališane koji žele da uživaju u kvalitetnoj i bezbednoj igri, ali i njihove roditelje koji mogu da se opuste uz najbolju kafu ili sok dok se deca igraju. Takođe, organizujemo proslave rođendana

U prelepom prostoru naše igraonice koja se nalazi na Smederevskom putu 6g u Leštanima svako može pronaći prostor za sebe. Svim mališanima na raspolaganju je posebno osmišljen i dizajniran prostor, gde mogu da uživaju u brojnim sadržajima: lavirint, karaoke, face painting, radionice. Za animaciju dece zaduženi su profesionalni animatori, u zavisnosti od njihovog uzrasta i interesovanja.

Pored dece u našoj igraonici će uživati i svi roditelji koji mogu da se opuste u prijatnom ambijentu moderno opremljenog prostora koji je namenjen isključivo njima. Dok ispijate omiljenu kafu, možete uživati u pogledu na Vašu decu dok se igraju. Tokom letnjih dana, svi naši posetioci mogu uživati u velikoj bašti koja je namenjena kako za svakodnevno uživanje, tako i za proslave rođendana.

Ako želite da Vašem mališanu priredite predivnu proslavu rođendana, u društvu njegovih drugara, igraonica Vesela družina MR će sigurno ispuniti Vaša očekivanja. Kapacitet naše igraonice je 30 dece i 40 odraslih u untrašnjem delu, kao i 70 mesta u prelepoj bašti koja pruža mogućnost organizovanja proslava na otvorenom.

U cenu zakupa, ulazi sav pribor i tanjiri za jelo i tortu, posuda za podgrevanje hrane, svećica, vatromet, pozivnice, kao i osoblje za posluživanje i čuvanje dece. Takođe, postoji mogućnost dogovora oko menija i pića, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Deca će uživati u obimnom programu animacije koja je prilagođena uzrastu mališana, a za koju su zaduženi profesionalni animatori. Posebno će ih oduševiti umetnost slikanja po licu (face painting).

Osim proslave rođendana, u prijatnom ambijentu igraonice Vesela družina  možete proslaviti krštenje, polazak u školu, napraviti oproštajnu priredbu za kraj obdaništa ili prelazak u više razrede. Takođe, možemo za Vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare ili napravimo neku drugu vrstu animacije po Vašoj ideji.

Radno vreme:
Radnim danima od 10h-21h
Vikendom od 10h-21h

Igraonica Vesela Družina MR, Smederevski put 6g, Leštane, Beograd

Foto

VESELA DRUŽINA MR Dečije igraonice Beograd
VESELA DRUŽINA MR Dečije igraonice Beograd
VESELA DRUŽINA MR Dečije igraonice Beograd