Beogradska filharmonija, grupa “Jinx” i zaljubljenici u Bitlse “The Bestbeat” čine večerašnju šarenicu žanrova muzike u Beogradu

Za ljubitelje dobre muzike Dom omladine je večeras nezaobilazna stanica, sa dva sjajna koncerta grupa Jinx i The Beastbeat, ali Kolarac ne zaostaje sa svojim nastupom trećeg koncerta u serijalu “Izviiskra” koji je potpuno rasprodat. Nostalgičari, ljubitelji klasičnih hitova i fanovi alternativnog popa večeras će uživati na ovim nastupima.

Koncert: Izviiskra 3

Foto: BF / promo

Mesto: Kolarčeva zadužbina (velika dvorana), Studentski trg 5
Vreme: 21.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: rasprodato

Koncert: Jinx

Foto: Dom omladine / promo

Mesto: Dom omladine (Amerikana), Makedonska 22
Vreme: 21.12.2018. u 21h
Cena ulaznice: 1200 dinara

Večeras u Domu omladine održava se koncert jednog od najvećih i napopularnijih bendova alternativne pop muzike u našem regionu – Jinx. Od skromnih početaka u Zagrebu 1993. godine, ova družina umetnika i osobenjaka na čelu sa pevačicom Yayom iskusila je uspone i padove, ali nižući tokom godina hitove kao bisere („Na plaži“, „Brazil“, „Koliko suza“, „Na čemu si ti“...), došli su do legendarnog statusa koji imaju danas.

Koncert: The Bestbeat

Foto: Dom omladine / promo

Mesto: Dom omladine (velika sala), Makedonska 22
Vreme: 21.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 800 dinara

Prednovogodišnja muzički poklon ljubiteljima klasične rok-pop muzike. The Bestbeat – tribute band čuvenim Bitlsima – večeras održava koncert u čast legendarnog albuma ove još legendarnije grupe „White album“. Zauvek urezana u istoriju muzike, ova ploča smatra se istovremeno i vrhuncem karijere Bitlsa, ali i „pticom zlosutnicom“ koja je najavila njihov raspad. Beastbeats večeras će za publiku entuzijasta izvesti selekciju hitova sa ovog fantastičnog albuma i zajedno sa njima se prisetiti dobrih starih dana.