Mesto: Dečji kulturni centar Beograd, Takovska 8

Vreme: nedelja, 15. decembar 2019. u 12h

Cena ulaznice: Ulaz je besplatan, ulaznice preuzeti na prijavnici DKCB

„Beograska zima“ koju i ove godine organizuje Gradska uprava grada Beograda, stiže i u Dečji kulturni centar. Tokom decembra i januara, na ovom mestu zainteresovani posetioci će moći da prisustvuju čak na tri velelepna praznična muzičko-scenska koncerta, da posete Novogodišnji i Božićni bazar, kao i da i sami učestvuju u raznim kreativnim radionicama.

Prvi gala koncert koji će se održati u Dečjem kulturnom centru Beograd jeste svečani novogodišnji koncert pod nazivom „Kad na sneg zamiriše“, u nedelju 15. decembra, sa početkom u 12 časova.

Koncert se održava na Velikoj sceni „Donka Špiček“, a na repertoaru će se naći pregršt prazničnih numera, u izvođenju najaktuelnijih izvođača popularne muzike za decu i poznatih dečjih horova. Program će voditi glumac Miki Damjanović, koji će razgovarati sa gostima i animirati publiku, a pored svih, najviše će mu pomagati i Deda Mraz lično.

Otpočnite svoju novogodišnju beogradsku zimu porodično, uz sjajnu zabavu u Dečjem kulturnom centru Beograd.

 

Ulaz na događaj je besplatan, ali ulaznice su obavezne, zbog broja mesta, i besplatne se mogu podići na prijavnici DKCB.