Frano Lasić, Marko Louis, Vlado Georgiev i Nikola Vranjković garantuju dobar provod ovog četvrtka.

Ovog četvrtka ljubitelji dobre muzike sigurno ne znaju gde će pre, sa četiri sjajna koncerta koji obećavaju dobre zvuke i još bolji provod.

Koncert: Frano Lasić & dalmatinska klapa "Smrika"

Foto: Eventim / promo

Mesto: Dom omladine (velika sala), Makedonska 22
Vreme: 13.12.2018. u 20h

Fano Lasić je svojevrsno blago hrvatske filmske i muzičke scene. Iako je poznatiji po svojoj glumačkoj karijeri i mnogim ulogama u filmovima i telenovelama, Lasić je takođe nadareni pevač koji Vam ovog četvrtka uz podršku dalmatinske klape „Smrika“ donosi nostalgiju i stare hitove iz perioda njegovog rođenja i odrastanja. Pridružite mu se u Domu omladine i podsetite se starih hitova poput „Zagrljeni“, „Volim te, budalo mala“ i mnogih drugih, da ne pokvarimo iznenađenje.

Koncert: Marko Louis

Foto: Dom omladine / promo

Mesto: Dom omladine (Amerikana), Makedonska 22
Vreme: 13.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 900 dinara u redovnoj prodaji i 1200 na dan koncerta

Evo nečega i za ljubitelje soul muzike. Kod nas sve popularniji autor Balkan-soul muzike Marko Louis održava večeras veliki koncert u Domu omladine. Njegovoj rastućoj popularnosti svedoči i činjenica da je današnji termin potpuno rasprodat, ali ne očajavajte ako niste uspeli doći do karata. Marko Louis održava još jedan koncert na istom mestu, u isto vreme – 16.12.2018., posle čega nastavlja svoju turneju širom Srbije i regiona.

Koncert: Vlado Georgiev „Boemski“

Foto: SC / promo

Mesto: Sava Centar (velika dvorana), Milentija Popovića 9
Vreme: 13. i 14.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 1800, 2000, 2500 i 4000 dinara

Naš poznati muzičar Vlado Georgiev danas i sutra održava svoje tradicionalne solističke koncerte pred kraj godine. Čuven po svom toplom glasu i zaraznim pesmama iz pop-rok žanra, Georgiev ove godine ima posebno iznenađenje za publiku jer će na prednovogodišnjim koncertima po prvi put izvesti nekoliko pesama sa svog najnovijeg albuma „Boemski“, koji je trenutno u pripremi. Ukoliko ste fan i ljubitelj njegovog rada, ne propustite priliku da prvi u našoj zemlji čujete nove stihove.


Koncert: Nikola Vranjković

Foto: Eventim / promo

Mesto: Kombank dvorana (sala 1), Dečanska 14
Vreme:
13.12.2018. u 20:30h
Cena ulaznice: 1200 – 1500 dinara

Nikola Vranjković, nekadašnji lider sjajne grupe „Blok aut“ večeras održava svoj veliki solistički koncert u Kombank dvorani, na velikoj sceni. Pored dobro nam poznatih hitova iz prošlosti, Vranjković će publici predstaviti i mnoge nove pesme sa svog poslednjeg albuma „Veronautika“.