Danas ljubitelji pop-folk muzike vole ponedeljak - Aco Pejović i Milan Topalović

Dva velika imena u žanru pop-folk muzike večeras imaju solističke koncerte na dva kraja Beograda. Aco Pejović održava drugi koncert za sve svoje fanove koji nisu uspeli nabaviti karte za prvi koji je bio rasprodat, a Milan Topalović slavi 10 godina uspešne karijere od skromnih početaka u Zvezdama Granda.

Koncert: Milan Topalović Topalko "10 godina sa Vama"

Foto: Eventim / promo

Mesto: Sava Centar (velika dvorana), Milentija Popovića 9
Vreme: 17.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 1300 - 2200 dinara

Milan Topalović je imao prvi zapaženi javni nastup na "Zvezdama Granda" 2008. godine i od tada je ostao u oku javnosti kroz razne nastupe na emisijama i festivalima gde je imao zapažene rezultate. Osvojio je srce javnosti pobedom u prvoj sezoni realiti emisije "Farma", a svoj muzički talenat dokazao je ponovnim uspesima na "Zvezdama Granda" i pobedi na "Grand festivalu" 2010. godine. Kao proslavu svoje uspešne desetogodišnje karijere, Topalović večeras održava veliki solistički koncert u Sava Centru.

Koncert: Aco Pejović "Čekam Vas"

Foto: Eventim / promo

Mesto: Štark Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58
Vreme: 17.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 1000 - 1800 dinara

Aco Pejović večeras održava svoj drugi veliki solistički koncert ove godine, kao reprizu izuzetno uspešnog performansa 22. novembra koji je bio potpuno rasprodat. Za sve svoje fanove koji nisu uspeli tada da nabave karte, kao i za one koji bi voleli ponovo da dožive to fenomenalno iskustvo, Pejović se vraća u Arenu još jednom sa svim starim i novim hitovima koje možete poželeti. Od svog prvog albuma 2000. godine, Aco Pejović nastavio je da niže album za albumom i hit za hitom, dok se nije dokazao kao jedno od najvećih imena na našoj pop-folk sceni. Ne propustite poslednju priliku da proslavite njegovu uspešnu karijeru ove godine i čujete ovog velikog umetnika uživo.