Došao je trenutak da odbrojimo zajedno poslednje sekunde ove godine. Da li ste ostvarili sve što ste želeli kada je počela? Da li ste obeshrabreni ili je sve prošlo mnogo bolje nego što ste očekivali? U svakom slučaju, savetujemo Vam da sve brige večeras ostavite po strani i zaputite se na jednu od lokacija za gradski doček nove godine, da se zajedno uz sve naše sugrađane radujemo još lepšoj 2019. godini.

Doček Nove godine: Narodna skupština

Foto: Milena Arsenić

Mesto: ispred Narodne skupštine
Vreme: prvi nastup počinje u 21h
Cena ulaznice: slobodan ulaz

U organizaciji grada Beograda, ove godine slavimo „Novu“ ne jedan, ne dva već čitava tri dana! Veselje je počelo još juče kod Narodne skupštine, a nastavlja se večeras i sutra. Ove godine na snazi su strožiji propisi i zabrane protiv petardi i drugih eksplozivnih sredstava, tako da možete nesmetano uživati u sjajnoj muzici koja nas očekuje u „najluđoj noći“. Evo malog pregleda nastupa uz koje ćemo večeras zajedno izgubiti glasne žice:

21h – Saša Kovačević
22:15h – Bajaga i Instruktori
23:40h – Haris Džinović
01:20h – Dejan Petrović i Big Bend

Doček Nove godine: Zemun

Foto: Zemuninfo / promo

Mesto: Veliki trg, Zemun
Vreme: 22:30
Cena ulaznice: slobodan ulaz

Iako je Novogodišnje veče i svečana je atmosfera, beogradski saobraćaj i dalje pati od starih problema. Ukoliko ne želite da se zaglavite prelazeći preko preopterećenih mostova ili biste pak radije proslavili Novu godinu u svom lepom kraju uz poznata lica, doček se organizuje i u Zemunu, na Velikom trgu. Sa početkom u 22:30h, grupa „Miligram“ uvešće nas svojom pozitivnom energijom i sjajnim hitovima u sledeću godinu na najlepši mogući način.

Doček Nove godine: Otmeno u Sava Centru

Foto: Sava Centar / promo

Mesto: Sava Centar, Milentija Popovića 9
Vreme: 21h
Cena ulaznice: slobodan ulaz, propusnice na blagajnama Sava Centra i Doma omladine

Nije svako ljubitelj „Novogodišnjeg ludila“. Za one među nama koji preferiraju umerenije tonove klasične muzike i laganog bluza, Sava Centar nudi utočište u vidu svoje tradicionalne novogodišnje manifestacije „Otmeno“. Proslavite svečani doček Nove godine večeras u intimnoj atmosferi i odmorite malo dušu uz pažljivo pripremljen novogodišnji program:

Dečja filharmonija
Dirigent Ljubiša Jovanović,
Kamerata Serbika,
Dirigenti:
Kristof Hebzajn,
Vesna  Šouc
Solisti:
Elena Mosuk, sopran,
Aleksandar Đorđević, gitara
Nikita Vlasov, harmonika
Nikola Pejaković Kolјa sa bendom

Doček Nove godine: besplatan bioskop na otvorenom na Slaviji


Foto:
Petar Minić

Mesto: Trg Slavija
Vreme: prva projekcija u 20h
Cena ulaznice: slobodan ulaz

Sigurno ima među nama onih koji u Novogodišnjoj noći više vole da se opuste uz neki dobar film. Međutim, niko nije rekao da to mora biti kod kuće. Na trgu Slavija večeras možete dočekati novu godinu uz šarolik bioskopski program na otvorenom i zapanjujuću količinu kokica – samo pazite zube! Možete ispratiti čitav program u jednom dahu, ili pak samo navratiti na projekciju koja Vas interesuje, ukoliko slavite doček ispred Narodne skupštine koji se održava u relativnoj blizini. Evo pregleda planiranog programa:

20h – “Story of Europe”, Viasat History (2 epizode)
22h – “Boemska rapsodija”
01h – “Južni vetar”
03h – “Predator”