Ljubitelji filmske kinematografije uživajte na još jednom filmskom festivalu koji će se održati na nekoliko lokacija u Beogradu.

Ovogodišnji Festival autorskog filma (FAF) je inspirisan 1967. godinom koja je predstavljala jednu godinu slobode, kreativnosti i različitosti u istoriji filmske kinematografije. 

Biće prikazano više od 90 filmova a publici će biti predstavljeni filmovi pobednika svetskih filmskih festivala, novi filmovi reditelja koji su već poznati publici ali i interesantna filmska ostvarenja koja pokazuju nove tokove u autorskom filmu. 

Ovu filmsku manifestaciju će svečano otvoriti film izraelskog reditelja Šamuela Maoza "Fokstrot", u Domu omladine Beograd, 24. novembra u 19.30 časova. 

Pored Doma omladine, mesta dešavanja će biti i Dvorana Kulturnog centra Beograd, Jugoslovenska kinoteka, bioskop "Fontana", bioskop "Vlada Divljan", Dom Kulture Studentski grad, Ustanova kulture Parobrod i bioskop Art Kolarčeva Zadužbina.

23. Festival autorskog filma će biti zatvoren 2. decembra projekcijom filma "Laki" koja će biti prikazana u Domu omladine u 19.30 časova.

Kompletan program možete pogledati na  www.faf.rs.

Cene ulaznica su od 150 dinara (za projekcije od 10h do 15h) do 300 dinara (za filmove od 19:30h i nadalje).