Vlasnici mačaka i ostali mačkoljupci, posetite jedinstveni, četvrti po redu, festival posvećen macama "Mrnjau Fest", koji će se održati u Domu omladine Beograda, u subotu i nedelju, 13. i 14. januara.

Dođite da vidite prelepe mačke različitih rasa koje će se takmičiti za prestižne WCF nagrade i od veterinara i kroz radionice saznajte baš sve o macama – o njihovoj nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama. 

Obavežno povedite svoje mališane jer je i za njih pripremljen interesantan i zabavan program.

Prvog dana Mrnjau Festa biće odigran mjuzikl za decu u izvođenju Teatra Talija, urađen po motivima filma "Mačke iz visokog društva". Kroz ovu predstavu će deci biti prikazano koliko je važno obrazovanje, tolerancija i lepo ponašanje.

Najmlađi će moći da učestvuju i u zanimljivim radionicama, gde će imati priliku da izraze svoju kreativnost kroz glumu i ples.

Ukoliko želite da udomite zdrave i vaspitane mačke i pružite im ljubav i brigu, onda ne smete da propustite drugi dan festivala. Javno komunalno preduzeće Veterina Beograd će sve udomljene mace na licu mesta čipovati, vakcinisati i biće im obezbeđena besplatna sterilizacija kada dođe vreme za to.

Takmičenje mačaka biće održano oba dana vikenda a ceo program možete pogledati na sajtu www.lepetit.rs.

Cena ulaznice je 300 dinara, dok je za decu predškolskog uzrasta ulaz besplatan.