Datum: 20. i 21. februar 

Vreme: 8-16č

Mesto: Pijaca "Blok 44"

Polako se bliži kraj zime, a sa njim i zalihe omiljenih slanih i slatkih teglica zimnice iz "mamine kujne". Svim ljubiteljima ajvara, krastavčića, ljutenice, turšije, džemova, slatka svih vrsta, suvog voća, rakija i drugih zimskih đakonija u subotu i nedelju u susret izlazi JKP "Gradske pijace", koji po drugi put ove sezone dovodi "Karavana zimnice" na pijacu "Blok 44"

Organizacijom "Karavana zimnice" JKP "Gradske pijace" u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača predstavljajući značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. Karavani zimnice organizuju se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u sastavu Preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

Iz JKP "Gradske pijace" podsećaju posetioce da u ovim izazovnim neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima i podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni,  da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.