Mesto: Zavod za proučavanje kulturnog razvitka (Zaprokul)

Vreme:jul i avgust 2022.

Ulaznice: besplatno

 

Po prvi put ekskluzivni program Letnje grifonske noći, održaće se u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka (Zaprokul) tokom jula i avgusta 2022.

Čip festival pod sloganom „Noći poezije u Zaprokulu“ održaće se u četvrtak i petak, 28. i 29. jula od 20.00. Svojim delima predstaviće se mladi srpski pesnici sa dve specijalne gošće, Anom Ristović i Radmilom Petrović.

Zaprokul otvara letnju scenu pesnicima i publici, oslobađa nove prostore, a kroz noći poezije publiku će voditi Jovana Milovančević, voditeljka Radio Beograda 2.

Za sve koji ovo leto provode u Beogradu osmišljen je interesantan program koji će premijerno otvoriti letnju scenu Zaprokula. Tokom jula i avgusta održaće se  niz zanimljivih tribina, jedinstvenih večeri poezije, potom ekskluzivni razgovori sa savremenicima i inovativne izložbe koje velikane umetnosti predstavljaju u novom svetlu.

Programi se održavaju na letnjoj sceni Zavoda, u Rige od Fere broj 4, a kalendar Letnjih grifonskih noći možete pronaći na sajtu Zaprokula na ovom linku.