Foto: MAU / promo

Mesto: okupljanje kod Muzeja afričke umetnosti, Andre Nikolića 14
Vreme: 29.12.2018. u 11h
Cena ulaznice: 500 dinara

Obeležite kraj godine laganom i prijatnom šetnjom po Topčideru, u društvu istoričarke umetnosti Ane Knežević i saradnice Kuće legata Ivane Zatežić koje će Vam na lep i zanimljiv način otkriti tajne četiri arhitektonska dragulja koja se nalaze u ovoj oblasti. U toku šetnje koja planirano traje 150 minuta, obilaze se Muzej afričke umetnosti, dve kulturne institucije, Kuća kralja Petra, Arhiv Jugoslavije, Legat Petra Lubarde i naravno sve tematske postavke i zanimljivosti koje se mogu videti uz put. Na svežem vazduhu i okruženi prirodom i prijateljima uživajte u lepom zimskom jutru koje nas čeka te subote. Ukoliko Vam se svidi ovo lepo iskustvo, radovaće Vas da znate da ga možete ponoviti – tradicionalno svake poslednje subote u mesecu. Za učešće je potrebna prijava koju možete obaviti na sledeći način:

Prijavljivanje je obavezno slanjem imena i prezimena na: kulturnabastinatopcidera@gmail.com
* Za prijavljivanje na posebno izdanje šetnje potrebno je na istu adresu poslati: ime i prezime, broj lične karte, fotografija prve strane pasoša. Svaki posetilac biće obavešten nakon dobijenog odobrenja od strane Ambasade. Zahvaljujemo vam na razumevanju.

Za dodatne informacije, pitanja, za zakazivanje tura u drugom terminu ili na engleskom jeziku, obratite se na: kulturnabastinatopcidera@gmail.com