Nije nam još dugo ostalo do kraja godine i one "najluđe" novogodišnje noći. Beograd je već mesecima okićen i spreman za proslavu, a prazničnom duhu doprinose i zimske manifestacije koje su već godinama unazad tradicija u našem gradu. Danas je otvaranje 58. beogradskog novogodišnjeg festivala kome se raduje i staro i mlado, ali nemojte se suviše izmoriti obilazeći njegove tezge, jer uveče valja dohvatiti "cegerče" i zaputiti se... na pijac! Beogradski zimski noćni market samo večeras čeka Vas na pijaci Blok 44.

Manifestacija: 58. beogradski novogodišnji festival

Foto: Beogradski sajam / promo

Mesto: Beogradski sajam (hale 1, 1a, 2 i 4), Bulevar Vojvode Mišića 14
Vreme: otvaranje 14.12.2018.
Cena ulaznice: slobodan ulaz.

Nekada manifestacija za najmlađe poznata pod imenom "Novogodišnji vašar", "Beogradski novogodišnji festival" danas ima ponešto za svakoga. Tu su klizališta, predstave, zabavno-muzički programi i naravno šoping po prazničnim cenama. Ulaz je slobodan, tako da okupite prijatelje i porodicu i zaputite se na praznično druženje na sajmu.

Manifestacija: Beogradski zimski noćni market

Foto: Belgrade night market / promo

Mesto: Pijaca Blok 44, Jurija Gagarina bb
Vreme: 14.12.2018., 18-24h
Cena ulaznice: slobodan ulaz

Da li ste znali da pijace ponekad ožive i noću? Dok svi spavaju, popale se svetla, otvore tezge, nagrnu muzičari i ulični zabavljači, probaju se retki specijaliteti i teče vino. Beogradski zimski noćni market ove godine održava se na pijaci Blok 44, sa početkom u 18h i traje do ponoći. Teško je nabrojati šta se sve ima videti - od pijačnih prodavaca, porodičnih radionica, do izložbi dizajnera, umetnika i još mnogo toga. Bilo da nameravate da se date u novogodišnji šoping po specijalnim cenama ili samo želite da obiđete tezge i vidite čega ima, zimski noćni market čeka Vas samo večeras - vidimo se na pijacama!