Mesto: Hotel Metropol Palace

Vreme: 07. decembar 2019. 11-20h

Cena ulaznice: 250 dinara, za decu do 12 godina besplatan ulaz

„Ukus Fest“ je manifestacija u vidu festivala domaće hrane i pića. Na festivalu će biti predstavljena praznična lepeza preko 1500 proizvoda iz cele Srbije i regiona.

Program "Novogodišnjeg ukus fest-a" u znaku je predstojećih praznika ali i rođendana Ukus festa na kome će biti podeljena torta svim posetiocima i učesnicima uz zabavu i novogodišnju atmosferu.

„Ukus Fest“ je pripremio brojna iznenađenja za goste svih uzrasta: pored mađioničarskih trikova najveštijih mađioničara, Deda Mraza koji će najbržim mališanima podeliti poklone, biće upriličena i predavanja, prezentacije i razne radionice za sve učesnike festivala.

Posetioci će moći da probaju raznorazne proizvode, ukuse, kao i da nabave proizvode nezaboravnih aroma. Moći će da uživaju u degustaciji sireva, suvomesnatih proizvoda, domaćih kobasica, slasnih čvaraka. Takođe na „meniju“ će se, pored raznih jela, naći i prirodni sokovi, likeri, domaća vina. Za novogodišnji štimung će se pobrinuti i vredni proizvođači slatkiša, pa će se mnogi zasladiti džemovima, domaćim kolačima, čuvenim slatkišima iz stare dobre bakine kuhinje.

Foto: Ukus fest