Muzičko-scenski nastupi na ledu i dalje su novina i retkost u našem gradu, ali večeras imamo priliku da uživamo u dva prestižna nastupa koje nam donose ruski umetnički klizači. “Labudovo jezero” u izvođenju Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga i “Snežana i sedam patuljaka” u izvođenju “Russian Ice Stars” grupe večeras nas vode u jedan novi svet.

Balet na ledu “Labudovo jezero” u Sava Centru

Foto: Sava centar / Promo

Mesto: Sava Centar (velika dvorana), Milentija Popovića 9
Vreme: 07.12.2018. u 18h i 20:30h
Cena ulaznice: 1800, 2200 i 2900 dinara

Večeras u Sava Centru čeka nas spektakl u izvođenju Ruskog državnog baleta na ledu koji nam dolaze pravo iz Sankt Peterburga. “Labudovo jezero” P. Iljiča Čajkovskog ne treba posebno predstavljati, ali uvek postoji novi način da doživite ovo klasično delo. Večeras uživajte u veštinama nadarenih baletskih klizača koji će Vam uz originalne kostime, prelepu scenografiju i blistave specijalne efekte dočarati priču Čajkovskovog “Labudovog jezera”.

“Snežana i sedam patuljaka” bajka na ledu

Foto: Promo

Mesto: Štark Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58
Vreme: od 07.12. u 19h, 08.12. u 11:30h, 15h i 18:30h i 09.12. u 11:30h i 15h.
Cena ulaznice: od 700 do 2500 dinara zavisno od sedišta

Još jedan spektakl na ledu u izvođenju još jedne ruske groupe “Russian Ice Stars” održaće se večeras u Štark Areni. Umetnički klizači dočaraće nam klasičnu bajku “Snežana i sedam patuljaka” na potpuno novi način. Uz prelepu scenografiju, originalne kostime i muzičku pratnju, zaboravićete da vreme prolazi i ponovo se vratiti u detinjstvo.

Mando Diao - švedski indi rok prvi put u Beogradu

Foto: Mando Diao / Promo

Mesto: Hala sportova “Ranko Žeravica”, Pariske komune 20
Vreme: 07.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 2300 i 2700 dinara 

Nešto zanimljivo i nesvakidašnje odigraće se večeras u Hali sportova - prvi nastup grupe Mando Diao u Srbiji predstavlja pravo muzičko zadovoljstvo za sve ljubitelje alternativnog i “synth” roka. Ovaj mladi bend probio se na sceni švedske muzike već svojim drugim albumom “Hurricane Bar”, posle čega je njegova popularnost samo nastavila da raste. Njihova smelost ogleda se u činjenici da su odmah posle svog najuspešnijeg albuma “Infruset” odlučili da naprave nagli zaokret u svom stilu izvođenja i nastave u novom, “synth rock” pravcu. Ovaj potez oštro je podelio njihove fanove i kritičare, ali Mando Diao nastavio je dalje da krči sebi put po svetskim scenama i najzad se našao i kod nas - ne propustite njihov nastup večeras.