Posle tihog ponedeljka i utorka, ove srede čekaju nas uzbudljivi muzički događaji na svim stranama Beograda. Na Vama je da se odlučite da li Vam srce leži uz rok, Šerbedžijine stihove koji tope dušu ili Šljukin lagani džez, ali sigurno je da Vas čeka sjajno veče bez obzira na koju stranu se zaputite večeras.

Rok opera

Foto: Sava Centar / promo

Mesto: Sava Centar (velika dvorana), Milentija Popovića 9
Vreme: 26.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 1600, 1800, 2000 i 2400 dinara

Ako ste u duši roker, ali ste danas nešto raspoloženi da uživate u raskoši i grandioznosti jednog ekskluzivnog simfonijskog spektakla, imate sreće jer u Sava Centru se održava događaj kao stvoren za Vas. “ROK OPERA” u izvođenju Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta i Big Benda iz Novog Sada, sprovešće nas kroz istoriju roka i hitove Van Halena, Led Cepelina, Bitlsa, Pink Flojda, Europe i mnogih drugih legendi, ali na potpuno nov i jedinstven način. Rok, opera i džez spojeni su u jedno neopisivo muzičko iskustvo koje sigurno ne želite da propustite večeras.

Koncert: Rade Šerbedžija “Meni se dušo od tebe ne rastaje”

Foto: Kombank dvorana / promo

Mesto: Kombank dvorana, Dečanska 14
Vreme: 26.12.2018. u 20:30
Cena ulaznice: 1700 – 3000 dinara

U Kombank dvorani večeras se održava nešto za romantičare i njihovu dušu. Rade Šerbedžija sa svojim orkestrom “Zapadni kolodvor” održavaju koncert na kome će specijalni gost biti Damir Urban. Ovo će biti prvi koncert u Šerbedžijinoj mini-turneji, posle koga slede nastupi u Nišu u Domu vojske Srbije i Čačku u Domu kulture. Rade Šerbedžija je umetnik koga ne treba posebno predstavljati – pevač, pesnik, kantautor i glumac, osvojio je srca publike u svakom svom poduhvatu, bilo muzičkom, književnom ili filmskom.

Shljuka & ImproVisitors, Veliki beogradski koncert

Foto: Facebook event / promo

Mesto: Centar za kulturu “Vlada Divljan”, Mitropolita Petra 8
Vreme: 26.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 500 dinara

Aleksandar Jovanović “Šljuka” večeras sa svojim bendom održava svoj prvi veliki solistički koncert posle 20 godina karijere. Pored uobičajnog sjajnog sastava: Marko Fabry na bas gitari, dve Nevene – Glibetić i Jelić kao prateći vokali i Aleksandar Cvetković na bubnjevima, na koncertu će nastupati i mnogi specijalni gosti iznenađenja. Pored hitova sa njihovog aktuelnog albuma “Iluzija” i starih, proverenih numera, publika će imati priliku da po prvi put čuje i potpuno nove pesme koje će se tek naći na njihovom sledećem albumu.