Promotivni koncert Jelena Jovović & Jazz junction

Foto: Jelena Jovović Facebook event page

Mesto: Kolarčeva zadužbina (velika sala), Studentski trg 5
Vreme: 09.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 900 i 1200 dinara

Večeras u Kolarcu možete prisustvovati promotivnom koncertu naše talentovane džez muzičarke Jelene Jovović. Ukoliko ste ljubitelj ovog stila muzike, na ovom koncertu možete među prvima u našoj zemlji da čujete potpuno nove pesme i stihove sa Jeleninog prvog solističkog albuma “Heartbeat”, a tu su i specijalni gosti.

 

Koncert “10 godina Zemlja Gruva”

Foto: SKC Beograd promo

Mesto: SKC Beograd, Kralja Milana 48
Vreme: 08.12.2018. u 20:30h
Cena ulaznice: 1000 dinara

“Zemlja gruva”, mnogočlana grupa mladih muzičkih umetnika večeras slavi 10 godina postojanja. Njihov prvi veliki uspeh videla je Beovizija 2008. godine, posle čega je usledio i njihov prvi album “WTF is Gruvland”. U to vreme Zemlja Gruva donela je svežu novu nijansu popa u našu zemlju, što je uslovilo nastanak jednog autentičnog muzičkog iskustva za njihove oduševljene fanove. Proslavite sa njima desetogodišnjicu postojanja u SKC-u večeras.

 

Sajam venčanja u Hajatu

Foto: “Reci da” zvanični sajt

Mesto: Hotel “Hilton”, Kralja Milana 35
Vreme: 08.12.2018. otvaranje u 10h

Budući mladenci, a i oni koji sanjaju o tome – samo mirno i recite “da” ovogodišnjem Sajmu venčanja koji počinje danas u hotelu “Hilton”. Dekoracije, cvetni aranžmani, haljine iz snova i odela od kojih zastaje dah, besplatne edukativne radionice i najnovija dešavanja u wedding trendovima širom sveta očekuju Vas na ovom lepom događaju.