Željko Vasić u Kombank dvorani

Foto: Kombank dvorana / promo

Mesto: Kombank dvorana (sala1), Dečanska 14
Vreme: 05.04.2019. u 20h
Cena ulaznice: 1200 – 2500 dinara

Željko Vasić, dobro poznato ime naše muzičke scene sa nama je već punih 19 godina. Od svog prvog zapaženog uspeha, učešćem na festivalu Sunčane skale u Herceg Novom 2001. godine, ovaj talentovani pevač nije zastao i nastavlja da oduševljava publiku sjajnim vokalnim sposobnostima i emotivno nabijenim nastupima. Večeras fanove sadašnje i buduće očekuje pravi spektakl sa starim i novim pesmama i nastupima talentovanih muzičara.

Rambo Amadeus – Elektropionir

Foto: Facebook / promo

Mesto: Elektropionir, Cetinjska 15
Vreme: 05. i 06.04.2019.
Cena ulaznice: 1000 dinara

Svakome ko zna bilo šta o popularnoj muzici na našim prostorima ovo ime sigurno nije strano. Rambo Amadeus, gitarista, kompozitor, tekstopisac i pevač poznat nam je ne samo po svojoj bogatoj karijeri, već i po tome što je 'kumovao' terminu „turbo-folk“. Kao višestrano talentovan umetnik, Antonije Pušić ne ograničava se samo na jedan žanr, pa tako mnoge njegove numere spadaju i pod rok, pop, hip-hop, džez, drum 'n' bejs i mnoge druge. Fanovi njegove muzike retko kada znaju šta da očekuju kada se zapute na njegov koncert, ali to je upravo ono što najviše vole kod njega. U ovom dvodnevnom nastupu, Rambo Amadeus je sam izjavio da se uželeo svirke u Beogradskom klubu i da sa svojim sekstetom planira da izvede što više pesama.

Kralj Čačka – Dom omladine Beograda

Foto: Dom omladine / promo

Mesto: Dom omladine (velika sala), Makedonska 22
Vreme: 05.04.2019. u 21h
Cena ulaznice: 1400 dinara

Iza duhovitog umetničkog imena „Kralj Čačka“ krije se Nenad Marić, pesnik, slikar i kantautor iz – verovali ili ne – Čačka, čiji omiljeni stil slikanja je akvarel. Prvi muzički nastup ovog svestranog umetnika održan je relativno nedavno, krajem 2016. godine i dobitnik je prestižne nagrade „Strune od svetla“ 2017. godine, koja se dodeljuje kao priznanje za posebne doprinose afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici. Teško je primeniti samo jednu „etiketu“ na muzički žanr ovog talentovanog umetnika, ali recimo da je u pitanju mešavina bluza, džeza, šansona i rokenrola. Uostalom, zašto opisivati rečima, kada možete lepo otići večeras i čuti njegov nastup u Domu omladine, mada bolje da požurite jer je broj mesta ograničen!