Danas čestitamo svim našim damama 8. mart! Ovaj lep praznik ove godine bio je ljubazan da nam dođe baš na petak, tako da ukoliko ste planirali da malo častite sebe ili nekog do koga Vam je stalo, danas je pravi dan za to, a mi imamo par predloga gde i kako biste mogli da proslavite današnji datum.

“No Đani No Party” – osmomartovski koncert u Štark areni

Foto: Štark Arena / promo

Mesto: Štark arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 58
Vreme:
08.02.2019. u 20h
Cena ulaznice: 1000 dinara

Naš čuveni pevač popularne pop-folk muzike je na svom poslednjem koncertu sada čini se „davne“ 2018. napunio sale i stvorio pravi pravcati spektakl, a večeras se vraća da ovaj uspeh ponovi. Ukoliko ste se pitali gde i kako možete proslaviti ili obeležiti osmi mart sa voljenom osobom, predlažemo da posetite ovaj veliki događaj i zajedno zapevate uz emotivne hitove poput „Još te sanjam“, „Sve mi tvoje nedostaje“ i mnoge druge.

„Druga strana ploče“ koncert Marije Šerifović u Sava Centru

Foto: Sava Centar / promo

Mesto: Sava Centar (velika dvorana), Milentija Popovića 9
Vreme: 08.02.2019. u 20h
Cena ulaznice: 1500 – 3000 dinara

Jedan od najboljih vokala na našim prostorima, Marija Šerifović, danas započinje seriju koncerata u Sava Centru i već ruši sve rekorde u prodaji karata. Ukoliko niste uspeli da nabavite karte za večerašnji koncert, imate još priliku da je čujete 11., 12. i 25. marta, od kojih je poslednji datum dodat naknadno zbog ogromnog interesovanja fanova. Kao što nagoveštava sam naziv koncerta „Druga strana ploče“, fanove ove umetnice će na ovim koncertima dočekati nešto neobičniji nastup nego što su navikli, uz evergreen inostrane hitove kao i pesmama drugih domaćih i stranih umetnika koje imaju posebno mesto u Marijinom srcu.