Dva uzbudljiva koncerta večeras čekaju ljubitelje dobre muzike u Beogadu - Crvena jabuka i Kal bend

Večeras Vas čeka težak izbor - želite li da ponovo zapevate legendarne stare hitove uz koje su mnogi od nas odrasli, ili da čujete nešto novo i nesvakidašnje i možda sebi otvorite potpuno novi svet? Ne brinite se jer pogrešnog izbora nema - bez obzira na to da li večeras "zagrizete" Crvenu jabuku ili pak zaigrate uz "Rock 'n' Roma", sigurno je da ćete se sjajno provesti u svakom slučaju!

Koncert: Crvena jabuka

Foto: Kombank dvorana / promo

Mesto: Kombank dvorana (sala 1), Dečanska 14
Vreme: 20.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: 1000 dinara

Da li su Vam ova imena poznata: Dražen Žerić Žera, Igor Matković Iggy, Adrian Borić, Krešimir Kaštelan Krešo i Tomy - Tomislav Škark? Naravno da jesu! Legendarna grupa Crvena jabuka večeras održava "unplugged" koncert u Kombank dvorani. Sa mnogima od nas bili su čitavog života, a za razliku od mnogih drugih velikana sjajne stare muzike, Crvena jabuka i dalje gura sa novim albumima, novim hitovima i večeras novim koncertom. U svom dobro poznatom stilu i sa hitovima čiji su stihovi mnogima urezani ne samo u pamćenju već i u srcu, publiku večeras očekuje dirljiv i spontan akustičan nastup ovog starog prijatelja.

Koncert: Kal Band

Foto: kalband.com / promo

Mesto: Dom kulture "Studentski grad" (velika sala), Bulevar Zorana Đinđića 179
Vreme: 20.12.2018. u 20h
Cena ulaznice: slobodan ulaz

Pozitivna energija ove sjajne ekipe koja večeras nastupa u Domu kulture "Studentski grad" sigurno će Vas dići na noge - ako uopšte uspete da dođete do sedišta. Kada biste ih pitali kakvu vrstu muzike sviraju, urbani romski bend "Kal" bi Vam polu šaljivo odgovorio "Rock 'n' Roma", ali u tom odgovoru ima više istine nego što se čini. Oni su zaista jedinstveni kao žanr, nastup, energija i pojava. Poznati među znalcima dobre muzike po svojim nastupima na sijaset velikih muzičkih festivala poput naravno našeg Exit-a, ali i danskog Rockslide festivala, Pepsi Siget-a iz Budimpešte i Fusion festivala iz Berlina, Kal Band su pravi izbor za večerašnji provod za sve one koji su raspoloženi za nešto jedinstveno.