Mesto: Zadužbina Ilije M. Kolarca

Vreme: 28. novembra 2019. u 20h

Cena ulaznice: 700, 1000 i 1200 dinara

Kamerni orkestar “Muzikon” je novi mulimedijalni sastav koji promoviše kvalitet, izvrsnost i kreativnost  posebnu pažnju poklanjajući emancipaciji koncertnog izvođenja. Ono što izdvaja ovaj orkestar od drugih jeste što pored klasičnog izvođenja repertoara podrazumeva i drugačije oblike prezentovanja pomoću novih tenologija, poput digitalnih koncerata i interaktivnog dizajna. Svojim zalaganjem orkestar se trudi da kulturnoj sceni podari nešto kvalitetno i vredno pažnje. 

Cilj “Muzikona” je da bude mesto okupljanja mladih profesionalaca, koji veruju da kultura može da opstane i odoli svim preprekama i da podstakne domaće stvaralaštvo, što smatraju veoma važnim. Cela ekipa “Muzikona” je odlučna u želji da neguje nove generacije koja će biti buduća publika ovog grada.

Na ovom koncertu će svirati premijeru dela za dva klavira i orkestar kompozitorke Anje Đorđević, a poseban gost će biti redovna profesorka na Univerzitetu Mocarteum u Salcburgu, Kordelina Hofer Tojč. Pored pomenutih gošća orkestru se ponovo pridružuje Minka Popović. 

Posetite večeras veliko zatvaranje Level up sezone u zadužbini Ilije M. Kolarca od 20h i uživajte u fantastičnim tonovima “Muzikon” orkestra.