GOSTIONICA KLUB MAŠINA

Domaća kuhinja Beograd

Adresa: Cetinjska 15, Stari grad
Beograd Telefon: 064/064-1785
E-mail: ceca.otasevic@gmail.com

4.5/ 5stars

After work od 16h uz viski i kafu za 250din sa jelima po povoljnim cenama.

Vikendom organizujemo roštiljanje uz mogućnost i uslužnog korišćenja roštilja!

Vintage sajam nedeljom.

Organizacija svih vrsta promocija, izložbi, prodajnih izložbi slika, fotografija i narodnih rukotvorina.

Organizacija svih vrsta zabava, proslava godišnjica, rodjendana uz dogovor i mogućnost uslužnog izdavanja prostora.

Dostava hrane.

Mašina je  Klub - Gostionica u samom centru, najnovijem urbanom delu Beograda u Cetinjskoj ulici 15, na tlu stare Bajlonijeve pivare i predstavlja nešto novo na ugostiteljskoj mapi grada. Mašina krije tajnu koja će probuditi sva vaša čula. Reč je o klubu - gostionici zanimljivog izgleda zbog kojeg ćete na tren odlutati i zaboraviti da se nalazite u samom centru Beograda, mozete pomisliti da ste u Berlinu ili Lisabonu..

Zbog vas, u želji da vam priuštimo nezaboravno iskustvo i put kroz vreme i različite stilove umetnosti nastala je gostionica Mašina, restoran čije ime više nikada nećete zaboraviti.

Prvo što privlači već pri prvom pogledu je nesvakidašnji enterijer Klub - Gostionice Mašina. Rock, jazz, blues i u svakom smislu nezaobilazana house muzika su tu da podstiču dobro raspoloženje i slobodni duh.

Već kako zakoračite u Klub gostionicu Mašina opiće vas vesela atmosfera nastala kroz interakciju raspoloženog i profesionalnog osoblja sa uvek zadovoljnim gostima koji nam se često  vraćaju. Poželećete da budete deo ove priče koja sa sobom nosi mnogo uživanja, još više ukusne hrane i veliki izbor najkvalitetnijih svetskih I domaćih piva koja će vam zagolicati grlo i probuditi uspavanu strast u vašem telu.

Sem što vam nudimo vrhunsku uslugu, mi rešavamo i vaše dileme. Za ljubitelje dobre domaće hrane, svakog dana spremamo poseban dnevni set meni koji vas lišava napornog kuvanja, ali i razmišljanja o izboru jela, dok ste na poslu.

A ukoliko posle radnog dana poželite da se opustite i brige ostavite po strani, uz laganu muziku. Taj osećaj možete upotpuniti sa nekim od vrhunskih specijaliteta koje nudimo, od kojeg posebno preporučujemo teleće pečenje, najbolje u gradu. Takođe, za one kojima je zabava u krvi svakog dana nam se mogu pridružiti na tematski organizovanim žurkama, koje su već postale omiljeni događaj devojaka sa stilom, sportista, kao i poznatih lica.

Radno vreme:

- Ponedeljak - petak od 09 – 24h
- Subota – nedelja od 09 – 01h

Kontakt informacije:
Adresa: Cetijska 15
Mobilni:  064/ 064 1785