Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KAFANA TRI KRUNE

KAFANA TRI KRUNE

Domaća kuhinja Beograd

Korisne informacije


Kafana Tri Krune je novootvorena kafana, koja se nalazi u ulici Živka Davidovića, broj 105, na Zvezdari. U prijatnom ambijentu, sa divnim pogledom na panoramu grada, možete uživati u najboljoj hrani, provodu i muzici. Enterijer kafane je uređen kao stara odžaklija, a toplotu našeg ambijenta upotpunjuju drvene grede i trska. Kafana Tri Krune je klasična, starogradska kafana, sa kariranim stolnjacima i motivima srpske tradicije. Kapacitet je 40 mesta za sedenje, ali za sve one koje ne drži mesto, ima i dosta prostora za igranje. Svim gurmanima nudimo mogućnost uživanja u vrhunskom domaćem roštilju, ali i drugim tradicionalnim jelima, kao što su pečenje sa raznja, jela iz kotlića i ispod sača. Ono što je karakteristično za našu kafanu je da ima otvorenu kuhinju, tako da svaki gost može da uživa u spremanju svog obroka.

U našoj ponudi se nalaze sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, po veoma pristupačnim cenama. Posebnu draž našoj kafani daje velika terasa, na kojoj leti možete uživati u prijatnoj atmosferi, daleko od gradske buke, sa divnim pogledom na panoramu grada. Za sve ljubitelje noćnog provoda, u toplom ambijentu drvenog enterijera i kariranih stolnjaka, možete uživati u najboljoj muzici i zabavi u gradu. Što se tiče muzičkog programa očekuju Vas dobra narodna i pop muzika i ne sumnjamo da će gosti različitog ukusa biti zadovoljeni našom ponudom.

Za nostalgične goste, starogradske pesme su ne zaobilazne, uz zvuke akustične gitare. Kafana Tri Krune nudi mogućnost organizovanja različitih vrsta proslava, kao što su rođendani, žurke, momačke i devojačke večeri, kao i godišnjice firmi. Pored kvalitetne domaće hrane i bogatog asortimana pića, naše profesionalno i ljubazno osoblje, pružiće Vam svu neophodnu pomoć kako bi Vaša proslava protekla onako kako ste Vi zamislili.

Radno vreme:
- ponedeljak - četvrtak od 09h-22h
- petak i subota od 09h-01h

 

Foto

KAFANA TRI KRUNE Domaća kuhinja Beograd
KAFANA TRI KRUNE Domaća kuhinja Beograd
KAFANA TRI KRUNE Domaća kuhinja Beograd