Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
LOVAC

LOVAC

Domaća kuhinja Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 00:00
Utorak 09:00 - 00:00
Sreda 09:00 - 00:00
Četvrtak 09:00 - 00:00
Petak 09:00 - 01:00
Subota 09:00 - 01:00
Nedelja 09:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 24

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeLOVAC U SRCU VRAČARA - Novine koje prate tradiciju!

U samom srcu Vračara, u centru Beograda, nalazi se nadaleko čuveni restoran Lovac, odlično mesto za ljubitelje divljači, nacionalne kuhinje i specijaliteta sa roštilja. Opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu čine Lovac pravom merom za pravu beogradsku kafanu.

Restoran Lovac je mesto koje neguje duh nasleđa i tradicije omiljenog mesta glumaca, pisaca i starih beogradskih umetnika. U duhu restorana koji decenijama postoji u Beogradu, mi smo nastavili poslovanje poštujući nasleđe i uvodeći novine koje prate tradiciju. U prelepom enterijeru prepunom lovačkih tajni, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent, naši gosti uživaju u čašici toplog prijateljskog razgovora, prepušteni oazi mira, zadovoljstva i uživanja.

Restoran Lovac se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na samo nekoliko koraka od gradske vreve koja se u našoj bašti nimalo ne oseti. Jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru, sa debelim hladom stare lipe, prijatan je ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića.

Restoranska sala i bašta mogu da prime oko 250 gostiju. U Lovcu smo posebno ponosni na specijalitet Ćumur na stolu na kome se služi mešano meso servirano na malom vrelom roštilju na ćumur koji se donosi za sto.

Zahvaljujući dugoj tradiciji u pripremi jela od divljači, specijalnom pacu i tajnama naših kuvara, gosti Lovca se uvek rado vraćaju. U bogatoj ponudi sigurno ćete uživati u Lovačkoj korpici, meso jelena servirano u korpici od testa, jelenskom fileu na pireu od kestena i domaćim lovačkim kobasicama. Pored jela od divljači, priča se da imamo najbolje ćevape u gradu, najbolju gurmansku pljeskavicu i pečenje koje se topi u ustima.

Potpuno nov specijalitet, Pica pljeskavica, jelo je koje do sada sigurno niste probali! Jelovnik sadrži i razne vrste ribe pripremljene na neobičan način. Uz dobru hranu svakako idu i kvalitetna pića – špriceri od kvalitetnih domaćih vina i velik izbor domaćih rakija. Naš savet je da svoje gastronomsko uživanje završite Titovom krempitom sa Bleda, tufahijama ili šnenoklama. Dobro nam došli!

Aplikacija za smart telefone: 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intellex.restorani
https://www.appannie.com/apps/ios/app/fun-food-in-belgrade/ 

Foto

LOVAC Domaća kuhinja Beograd
LOVAC Domaća kuhinja Beograd
LOVAC Domaća kuhinja Beograd
LOVAC Domaća kuhinja Beograd
LOVAC Domaća kuhinja Beograd
LOVAC Domaća kuhinja Beograd
LOVAC Domaća kuhinja Beograd
LOVAC Domaća kuhinja Beograd
LOVAC Domaća kuhinja Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi