RESTORAN SLOGA

Domaća kuhinja Beograd

Adresa: Slovenska 46, igralište FK Zmaj, Zemun
Beograd Telefon: 011/2616-485
Sajt: www.restoransloga.com

4/ 5stars

RESTORAN DOMAĆE KUHINJE!

Specijaliteti kuće:

užička lepinja
užička pršuta
teleće pečenje ispod sača
domaći ajvar i sve salate

Vama na usluzi u samom srcu Zemuna restoran „Sloga” postoji i radi još od davne 1992. godine. Na prelepoj lokaciji ovaj jedinstveni restoran nudi svojim gostima već više od dve decenije najukusnija jela iz domaće kuhinje.

Kroz svoju bogatu istoriju restoran domaće kuhinje “Sloga” bio je domaćin i organizator najrazličitijih vrsta proslava. Sa ponosom možemo reći da iza sebe imamo veliki broj zadovoljnih gostiju koju nam se uvek iznova vraćaju.

Restoran poseduje kapacitet od 130 mesta, što ga čini idealnim za Vaše svadbe, rodjendanska slavlja ili krštenja. Restoran “Sloga” je okružen prirodnim zelenilom što pruža gostima restorana ugodan boravak.
Nudimo Vam takođe i mogućnost organizacije poslovnih ručkova kod nas u vrlo prijatnom ambijentu uz bogatu domaću kuhinju.

Kulinarski majstori za Vas će sa velikom veštinom pripremiti neke od specijaliteta kuće po Vašem izboru. Ako ste ljubitelji užičke lepinje i pršute, telećeg pečenja ispod sača, roštilja na ćumur i domaćeg ajvara restoran “Sloga” je idealno mesto za Vas. Svojom bogatom ponudom hladnih i toplih predjela, supa, čorbi, torti i kolača učinićemo Vaše rodjendansko slavlje, svadbu, krštenje ili poslovni ručak nezaboravnim. Domaća kuhinja u restoranu “Sloga” izdvaja se svojim neponovljivim ukusom i izgledom.

Očekujemo Vas od ponedeljka do subote u vremenu od 10h do 23h. Vaš restoran „Sloga”.

Posetite nas i na Facebook-u.