Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DOM KOSMAJSKI KONAK

DOM KOSMAJSKI KONAK

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Korisne informacije

Cena 72000.00 RSD


Dom "Kosmajski konak" nalazi se u Sopotu, Beogradskoj opštini koja se nalazi u podnožju Avale i Kosmaja. Blizina ovih planina pruža povoljno mikroklimatsko okruženje koje pogoduje boravku i rehabilitaciji starih ljudi. Čist vazduh, povoljna ruža vetrova sa Kosmaja i Dunavskog platoa sa druge strane uslovljava blagu klimu koja povoljno deluje na organizam. Ne zagađena priroda, mnoštvo šuma i izvorišta čiste vode dodatno dopunjava sliku o povoljnom okruženju i geoklimatskim prednostima koje područje Sopota pruža za boravak i Vaših najmilijih.

Lokacijski smo veoma dobro postavljeni. Dom "Kosmajski konak" je izgrađen u užem centru Sopota, a opet je dovoljno izolovan od saobraćaja i gradske buke. Prilaz domu je moguć iz pravca Beograda preko auto-puta Beograd-Niš, regionalnog puta Beograd-Kragujevac i lokalni put Barajevo-Sopot, što ga čini povezanim sa svim važnijim saobraćajnicama u okruženju. Dom je povezan sa Beogradom direktnom Lastinom linijom koja redovno saobraća radnim danima i vikendom.

Objekat u kome s nalazi Dom "Kosmajski konak" je namenski građen i u potpunosti je prilagođen potrebama svojih korisnika shodno "Pravilniku o smeštaju starih lica u ustanovama socijalne zaštite "Ministarstva za rad, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije. Opremljenost ustanove i stručno osoblje pruža visok nivo usluga svojim korisnicima. Sobe su hotelskog tipa, dvokrevetne strukture sa kupatilom u svakoj sobi. Sobe imaju telefonski priključak, kablovsku televiziju, mogućnost internet konekcije.

Ishrana korisnika je obezbeđena kroz tri glavna i dva dodatna obroka (užine) po preporuci nutricioniste uz mogućnost prilagođavanja posebnim potrebama određenih grupa korisnika.

Visok kvalitet smeštaja, povoljno okruženje i pristupačne cene čine nas najboljim izborom za smeštaj vaših starih. Posetite nas i uverite se u poslovnost i kvalitet.

Foto

DOM KOSMAJSKI KONAK Domovi za stare, nega starih lica Beograd