DOM MARIJA

Domovi za stare, nega starih lica Beograd

Adresa: Sime Šolaje 32, Karaburma
Beograd Telefon: 011/2753-217
E-mail: dommarija@gmail.com
Sajt: www.dommarija.com

4.5/ 5stars

Dom je licenciran od strane ministarstva za rad i socijalnu politiku.

Da vaši dragi roditelji prožive lepu i prijatnu starost, posetite naš dom i upoznajte se sa našim aktivnostima, osobljem i smeštajnim kapacitetima. Nalazimo se na Karaburmi naselju koje pruža osećaj mira i udaljenosti od buke i gradske vreve. Dom se nalazi u mirnoj i maloprometnoj ulici Sime Šolaje 32, u kojoj se nalaze porodične kuće i drvoredi.
Veliko iskustvo našeg tima u radu sa starijom populacijom i osobama koje zahtevaju stalnu pažnju čini garanciju kvaliteta za usluge koje Vam pružamo.

To su:
- komforan smeštaj
- svaka dvokrevetna ili trokrevetna soba poseduje svoje kupatilo, trpezariju, TV, kablovsku, centralno grejanje, interfon, video nadzor i alarm.
- medicinsko osoblje vrši prevenciju i obradu dekubita;
- kontroliše dva puta dnevno TA, puls, glikemiju, diurezu i evidentira u kartone u kojima se upisuju svi podaci vezani za pacijenta, deli terapiju, infuziju, plasira katetre i neguje čula i kožu pacijenata. - saradjujemo sa laboratorijama i specijalistickim klinikama.

Pomocno osoblje
- negovateljice
- presvlacenje tri puta dnevno ( prema prilici i više )
- menjanje posteljine dva puta dnevno (prema prilici i više)
- kupanje dva puta nedeljno - pranje i peglanje veša Hranjenje
- korisnici imaju pet obroka plus šesti za dijabetičare na insulinu.

Doktor opšte prakse
- pregled dva puta nedeljno i briga o njihovom psihickom stanju i raspoloženju.

Masaža nepokretnih pacijenata dva puta dnevno. - organizujemo proslave rođendana, izlete, druženja i društvene igre. Naš kapacitet je 34 korisnika.

Prateci u potpunosti savremene trendove u oblasti socijalnog staranja, organizovali smo se tako da našim klijentima pre svega obezbedimo ugodan boravak a zatim i potpunu brigu o zdravlju i podršku u borbi protiv bolesti, trudeci se da se svi osecaju kao jedna porodica što daje osećaj pripadnosti i sigurnosti.

Dobili smo novu licencu od Ministarstva zdravlja.

Dobrodošli!