Zatvori
DOM ZA STARA LICA MILJAKOVAČKI ODMOR Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 10 godina

DOM ZA STARA LICA MILJAKOVAČKI ODMOR

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 505L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Miljakovački odmor, dom za starija lica i negu bolesnih osoba je ustanova koja nudi najkvalitetniji smeštaj i profesionalnu negu osoba najzrelijem dobu. Cilj našeg postojanja je pružanje visokokvalitetnih usluga koje se tiču smeštaja, ishrane, nege i higijene, medicinskih usluga i društvenog života, kako bi učinili lakšim, lepšim i zanimljivijim život starijim osobama i njihovim porodicama. Naš zadatak je da vam pomognemo oko svakodnevnih životnih aktivnosti, da učestvujemo u planiranju vašeg vremena i u odabiru zanimljivih sadržaja koje naša ustanova nudi da biste što više uživali u svakom trenutku i imali vremena da se posvetite omiljenim aktivnostima.

Našim stanarima nudimo udoban smeštaj u novom, namenski gradjenom objektu na dva sprata u mirnom delu naselja Miljakovac, u širem centru Beograda. Dom poseduje sopstveno dvorište, pogodno za odmor i šetnju kao i brojne druge aktivnosti. Ograđen je, a od ulice, kao i ostalih objekata odvojen taman toliko da je izolovan od buke i saobraćaja i da naši stanari uživaju u mirnoj atmosferi. Dom raspolaže dvokrevetnim sobama, koje su kompletno opremljene. Svaka soba poseduje terasu, kablovsku TV, telefon, sopstveno kupatilo a ostavljen je prostor za individualno opremanje. Sobe za negu bolesnih su opremljene svim potrebnim aparatima za medicinsku negu. Stanari se obilaze prema individualnim potrebama i željama. U domu se nalaze i trpezarija, internet kutak, veliki dnevni boravak i ostale prostorije namenjene životu i druženju naših stanara. U domu se nalaze i salon za negu i higijenu, gde su im dostupne usluge frizera, berbera, pedikira i manikira, kao i prostorija za fizikalne aktivnosti, masaže i dr.

Osoblje doma za stare Miljakovački odmor je pažljivo birano, tako da su to ljudi koji su stručni i specijalizovani u svojim oblastima, a posebno u radu sa starijim osobama, svoj posao obavljaju sa puno ljubavi i razumevanja, a uvek sa osmehom na licu i na obostrano zadovoljstvo. Članovi našeg osoblja, koji svakodnevno brinu o članovima naše porodice su: domski lekar, fizioterapeut, nutricionista, medicinske sestre, negovateljice, radni terapeut i socijalni radnik. Na raspolaganju su i usluge berbera, frizera i pedikira koji vode računa o negi i izgledu naših stanara, svakodnevno, a posebno u specijalnim prilikama, kao što su praznici, proslave, slave, rođendani, izleti, posete, ostali važni društveni dogadjaji.