Zatvori
DOM ZA STARA LICA MILJAKOVAČKI ODMOR Domovi za stare, nega starih lica Beograd translate.Član 5 godina

DOM ZA STARA LICA MILJAKOVAČKI ODMOR

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 505L

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Miljakovački odmor, dom za starija lica i negu bolesnih osoba je ustanova koja nudi najkvalitetniji smeštaj i profesionalnu negu osoba najzrelijem dobu. Cilj našeg postojanja je pružanje visokokvalitetnih usluga koje se tiču smeštaja, ishrane, nege i higijene, medicinskih usluga i društvenog života, kako bi učinili lakšim, lepšim i zanimljivijim život starijim osobama i njihovim porodicama. Naš zadatak je da vam pomognemo oko svakodnevnih životnih aktivnosti, da učestvujemo u planiranju vašeg vremena i u odabiru zanimljivih sadržaja koje naša ustanova nudi da biste što više uživali u svakom trenutku i imali vremena da se posvetite omiljenim aktivnostima.

Našim stanarima nudimo udoban smeštaj u novom, namenski gradjenom objektu na dva sprata u mirnom delu naselja Miljakovac, u širem centru Beograda. Dom poseduje sopstveno dvorište, pogodno za odmor i šetnju kao i brojne druge aktivnosti. Ograđen je, a od ulice, kao i ostalih objekata odvojen taman toliko da je izolovan od buke i saobraćaja i da naši stanari uživaju u mirnoj atmosferi. Dom raspolaže dvokrevetnim sobama, koje su kompletno opremljene. Svaka soba poseduje terasu, kablovsku TV, telefon, sopstveno kupatilo a ostavljen je prostor za individualno opremanje. Sobe za negu bolesnih su opremljene svim potrebnim aparatima za medicinsku negu. Stanari se obilaze prema individualnim potrebama i željama. U domu se nalaze i trpezarija, internet kutak, veliki dnevni boravak i ostale prostorije namenjene životu i druženju naših stanara. U domu se nalaze i salon za negu i higijenu, gde su im dostupne usluge frizera, berbera, pedikira i manikira, kao i prostorija za fizikalne aktivnosti, masaže i dr.

Osoblje doma za stare Miljakovački odmor je pažljivo birano, tako da su to ljudi koji su stručni i specijalizovani u svojim oblastima, a posebno u radu sa starijim osobama, svoj posao obavljaju sa puno ljubavi i razumevanja, a uvek sa osmehom na licu i na obostrano zadovoljstvo. Članovi našeg osoblja, koji svakodnevno brinu o članovima naše porodice su: domski lekar, fizioterapeut, nutricionista, medicinske sestre, negovateljice, radni terapeut i socijalni radnik. Na raspolaganju su i usluge berbera, frizera i pedikira koji vode računa o negi i izgledu naših stanara, svakodnevno, a posebno u specijalnim prilikama, kao što su praznici, proslave, slave, rođendani, izleti, posete, ostali važni društveni dogadjaji.