Zatvori
DOM ZA STARA LICA STARI PRIJATELJ Domovi za stare, nega starih lica Beograd

DOM ZA STARA LICA STARI PRIJATELJ

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: 504, 23, 53, 59, 89, 534,E2, ADA 1

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Parking

Dom za smeštaj i negu starih lica "Stari Prijatelj" posluje površini od preko 2000m2 i savremeno je opremljen da zadovolji sve potrebe naših korisnika. Krasi nas dugogodišnje radno iskustvo i velika profesionalnost. Zahvaljujući svojoj odličnoj lokaciji na prijatnoj nadmorskoj visini kao i odsustvu bilo kakvog saobraćaja i buke, možemo da ponudimo našim korisnicima prijatan mir i odmor uz idealne uslove za smeštaj bolesnih i starih lica.

Posedujemo najsavremeniju opremu potrebnu za obavljanje naše delatnosti. Kada je reč o smeštajnim kapacitetima i rasporedu, imamo sobe u rasporedu od jednokrevetnih do dvokrevetnih i trokrevetnih soba koje mogu biti prilagođene potrebama i pokretnih i nepokretnih lica. Sve sobe imaju sopstvenu terasu, kupatilo, pristup kablovskoj televiziji, interfon i sve što je korisnicima potrebno da bi se osećali kao da su u svom domu.

Objekat poseduje dva lifta što svim korisnicima olakšava kretanje i optimizovani su za osobe u invalidskim kolicima. Naše stručno medicinsko osoblje 24h dnevno vodi kompletnu brigu o zdravlju i bezbednosti naših korisnika uz svu neophodnu medicinsku negu i nadzor.

U domu takođe dežura lekar opšte prakse koji redovno prati zdravlje svih naših korisnika uz mogućnost pozivanja konsultanata svih specijalnosti po potrebu. Za potrebe naših korisnika kojima je potreban oporavak ili bilo koji vid fizičke terapije tu su i naša dva stručna i iskusna fizioterapeuta koji se prilagođavaju individualnim potrebama i stanju svakog korisnika.

Što se tiče ishrane, sva hrana se priprema kod nas u objektu u našoj moderno opremljenoj kuhinji uz vrhunske standarde kvaliteta i besprekornu higijenu. Svakodnevno naši korisnici imaju tri glavna obroka i dve užine.

Ulaže se svaki napor da hrana bude raznovrsna i da su svi obroci uvek sveži i prilagođeni zdravstvenim potrebama i stanju naših korisnika.

Velika pažnja se poklanja i društvenom životu korisnika.

Tu je radna terapija koja ima fokus na obnavljanje, održavanje i razvijanje kognitivnih i motornih veština, kao i brojne društveno-zabavne igre koje redovno organizujemo (poput domina, šaha, ne ljuti se čoveče, karata itd.), kao i brojne kreativne radionice i druge aktivnosti.

Korisnici imaju svakodnevni pristup kvalitetnoj dnevnoj štampi i časopisima. Uvek nastojimo i da obeležimo važne datume poput rođendana kao i da ispoštujemo verske i tradicionalne praznike, krsne slave i slično.

Dom takođe ima bilijar salu koja se može koristiti čitavog dana.

Dom okružuje lepo uređeno dvorište koje ima pešačku stazu i letnjikovac, i ovde naši korisnici mogu uživati u šetnjama i svežem vazduhu.

Članovi našeg tima uvek su na raspolaganju našim korisnicima za društvo, savet ili razgovor. Uvek nastojimo da korisnicima obezbedimo kvalitetan i ugodan život, ali i da im pružimo privatnost kada je požele.

Naša misija su zadovoljni korisnici!