Zatvori
VILA DVOR - STARAČKI DOM Domovi za stare, nega starih lica Beograd

VILA DVOR - STARAČKI DOM

Domovi za stare, nega starih lica Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi 24h Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

Privatni starački dom Vila Dvor je novo izgrađeni dom udaljen samo par kilometara od centra Beograda koji je namenski građen objekat za potrebe starih lica. Starački dom Vila Dvor se nalazi u mirnom delu Beograda na potezu između Dedinja, Banjice i Starog Košutnjaka. Smeštajni kapacitet našeg staračkog doma je 40 osoba, a u ponudi imamo apartmane i višekrevetne sobe koje su prostrane, osvetljene i sa velikim terasama, pružajući korisnicima našeg staračkog doma maksimalnu udobnost prilikom boravka u domu.

Dom za stara lica Vila Dvor ima ugrađen lift koji omogućuje lakše kretanje osobama sa problemima vezanim za samostalno kretanje. Starački dom okružuje veliko dvorište u kome se nalaze dva letnjikovca koji služe za svakodnevni boravak stanara na svežem vazduhu, kada to vreme dozvoljava, kao i za posete stanarima njihovih prijatelja i rodbine

Osoblje staračkog doma Vila Dvor

Sertifikovano medicinsko osoblje i negovateljice zaposlene u domu za stara lica Vila Dvor svakodnevno brinu o stanarima koji u njemu žive. Dva puta u toku nedelje starački dom Vila Dvor posećuje doktor koji obavlja lekarske preglede i kontrolu stanara kojima je neophodna dodatna lekarska kontrola. Osoblje doma pomaže stanarima u svakodnevnim aktivnostima, ishrani, održavanju lične higijene i davanju redovnih terapija.

Ishrana u domu za stara lica Vila Dvor

Ishrana u domu za stare Vila Dvor bazirana je na tri glavna obroka: doručak, ručak i večera kao i dve užine koje mogu biti sezonsko voće ili neki kolač. U dogovoru sa nutricionistom planira se meni koji se servira stanarima staračkog doma kako bi se omogućila izbalansirana ishrana u skladu sa njihovim godinama i potrebama. Ukoliko neko od stanara boluje od nekih bolesti koja zahtevaju poseban način ishrane za njih se pripremaju obroci prilagođeni njihovom zdravstvenom stanju.

Društveni život u staračkom domu Vila Dvor

O svakodnevni aktivnostima stanara staračkog doma Vila Dvor vodi računa socijalni radnik koji brine o njihovom dobrom psihofizičkom zdravlju. Njegov zadatak je da osmišljava njihove svakodnevne aktivnosti, organizuje društvene igre, praćenje tv programa, organizuje proslave i druge aktivnosti unutar staračkog doma. Na taj način stanari su usmereni na međusobno druženje i razvijanje socijalnih odnosa kako bi im boravak u staračkom domu bio što prijatniji.

Pozivamo vas da nas posetite i sami se uverite u kvalitet naših usluga i smeštaja. Naš cilj je da se vaše voljene osobe u našem staračkom domu osećaju kao kod svoje kuće koliko to starački domovi mogu da omoguće.

Foto


Vrste plaćanja

Kartice