LINEA MILANOVIĆ DOO

Enterijer - uređenje Beograd

Adresa: Vojislava Ilića 59, Vračar
Beograd Telefon: 011/244-2070
E-mail: info@lineamilanovic.com
Sajt: www.lineamilanovic.com

4.5/ 5stars

Dragi prijatelji i klijenti,

Obaveštavamo vas da je showroom Linea Milanovic premešten na novu adresu u ulicu Vojislava Ilića 59 u Beogradu (kod ATŠ škole), gde je otvoren veći izložbeni prostor, sa proširenim asortimanom proizvoda.

Za sve dodatne informacije, molimo pozovite: 011/ 244 2070 ili putem mail-a:
sales@linemilanovic.com; info@lineamilanvoic.com

 

Vaša Linea Milanović

 

Kompanija Linea Milanović se bavi dizajnom, proizvodnjom i prodajom nameštaja vrhunskog kvaliteta, modernog i klasičnog dizajna.

Naš nameštaj je cenjen zbog apsolutnog kvaliteta izrade, veoma prefinjenog dizajna, svoje unikatnosti i dugovečnosti. Nameštaj se proizvodi uglavnom od plemenitih materijala - punog drveta i furniranog medijapana, a u ponudi imamo veliki izbor materijala na izbor klijenta.

Fabrika Linea Milanović takođe izrađuje nameštaj i komponente enterijera po projektu - opremanje enterijera, što podrazumeva izradu po Vašim ili našim nacrtima i dimenzijama, a sve to u kombinaciji sa materijalima i dizajnom enterijera prema svetskim trendovima.

Dugogodišnja tradicija i iskustvo u obradi drveta, visok kvalitet, originalnost i inovativnost proizvoda, posebna pažnja pri izradi detalja i prilagodljivost željama klijenata osnovne su karakteristike našeg poslovanja i uspeha firme, što potvrđuju i dve nagrade koje je naša firma dobila na 47. Beogradskom sajmu nameštaja 2009. godine.

Linea Milanović – kvalitet kakav zaslužujete! Posetite naš salon nameštaja u Beogradu u Krušedolskoj 7 i uverite se sami.

Osnovne delatnosti:

Proizvodnja i prodaja ekskluzivnog nameštaja i komponenti enterijera: