Zatvori
DEJA - TRETMAN KRVNOM PLAZMOM - PRP Estetika, anti-aging centri Beograd translate.Član 5 godina

DEJA - TRETMAN KRVNOM PLAZMOM - PRP

Estetika, anti-aging centri Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak Ne radimo
Utorak 09:00 - 21:00
Sreda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedelja 09:00 - 17:00

GSP

  • Autobus: 57

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Parking

PRP tretman krvnom plazmom

Tretman lica sopstvenom plazmom (PRP metoda)

Rezultati nakon serije tretmana plazma rejuvenacije vidljivi su narednih 12 do 18 meseci. Za najbolje rezultate u podmladjivanju kože, potrebno je uraditi tri tretmana u intervalima od po mesec dana, a nakon toga jedan tretman u 6 meseci do godinu dana. Sve tretmane izvodi doktor, specijalista za anti-aging program.

PRP (Platelet Rich Plazma) metoda podrazumeva primenu faktora rasta i matičnih ćelija iz vlastite krvi (krvne plazme). Trombocitna plazma je centrifugat krvi uzete od osobe koja se podvrgava tretmanu, sa visokom koncentracijom trombocita u maloj količini plazme. Osim trombocita, u plazmi se nalazi sedam glavnih faktora rasta i veliki broj matičnih ćelija, koji imaju snažan efekat u podmlađivanju, regeneraciji i revitalizaciji kože.

Konkurs za kozmetičara

PRP metoda koristi se širom sveta za podmladjivanje lica još od 2006. godine. Tretman je idealan za osobe koje žele postepeno, ali primetno poboljšanje u teksturi kože, tonusu i boji uz minimalno vreme oporavka. Faktori rasta iz plazme stimulišu proliferaciju fibroblasta i keratinocita koji, s druge strane, proizvode kolagen i keratin. Oni imaju značajnu ulogu u stvaranju krvnih sudova, ćelijsku deobu fibroblasta (najbrojnijih ćelija vezivnog tkiva) i u sintezi kolagena i ekstraćelijskog matriksa, čiji glavni sastojak predstavlja hijaluronska kiselina. Proizvodnji kolagena pripisuje se pomoć u korekciji vidljivih efekata boranja, a hijaluronska kiselina povećava tonus kože i njen volumen, čime se obezbeđuje mladalački izgled.

Plazma se, u zavisnosti od toga kakav efekat želimo da postignemo, može aplikovati površno kako bi se ublažile fine linije i bore, popravila tekstura, kvalitet i izgled kože, ili dublje čime se smanjuju dublje bore, ožiljci, strije i nadoknađuje volumen.

Cilj tretmana je stimulacija prirodnih mehanizama podmlađivanja i regeneracije kože što dovodi do stvaranja novog kolagena i ubrzavanja metabolizma u tretiranoj regiji. Posledično, koža postaje čvršća, jedrija, u celini izgleda svežije, sjajnije, zategnutije, bore postaju manje vidljive, popravlja se njena tekstura (pore, ožiljci, pigmentacije). Takođe vrlo stimulativno deluje i na predeo oko očiju i koristi se za podizanje gornjih kapaka, tamnih kolutova oko očiju, kesice, itd.

U Deja – Estetik & Anti-Aging centru, ovom metodom istovremeno možete tretirati kako lice, vrat, dekolte, šake, tako i telo (strije, celulit), a zapaženi rezultati se postižu i u okviru tretmana za stimulaciju rasta kose.

Suština metode je da se koriste sopstveni mehanizmi obnavljanja kože tako da je metoda potpuno prirodna i bezbedna.

Kakav je postupak?

Od pacijenta uzmemo 10 ml krvi neposredno pre tretmana. Postupkom centrifugiranja u posebno predviđenom aparatu, izdvojimo trombocitni deo plazme, koji sadrži faktor rasta. Tu plazmu zatim ubrizgavamo u pacijentovu kožu intradermalnim injekcijama.

Indikacije za primenu PRP metode:

Podmlađivanje i rejuvenacija kože lica, vrata, dekoltea i šaka
Korekcija finih linija i bora
Povećanje volumena
Smanjivanje strija i celulita
Podsticanje rasta kose
Smanjivanje bora, ožiljaka, pora
Korekcija podočnjaka, vrećica ispod očiju i tamne pigmentacije podočnjaka
Skraćivanje oporavka i poboljšanje rezultata nakon laserskih tretmana

Foto


Vrste plaćanja

Kartice