Zatvori
FAST FOOD ĆIRINO DRVCE Fast food Beograd translate.Član 5 godina

FAST FOOD ĆIRINO DRVCE

Fast food Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

GSP

  • Autobus: 15, 704, 707, 84

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Grill Ćirino drvce je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom. Počeli smo sa radom 1999. godine kada smo otvorili grill Zeleno drvo, zatim smo se preselili i otvorili grill Drvce, a danas se nalazimo u ulici Goce Delčeva 11a pod nazivom grill Ćirino drvce.

Grill Ćirino drvce razlikuje se od drugih pre svega po kvalitetu mesa, a zatim i po načinu pripreme mesa za roštilj. Za izradu ćevap mase i mase za pljeskavice koristimo najkvalitetnije meso od prednjeg dela bika, u koje se dodaje samo 2% soli.

Naše meso ne sadrži aditive niti bilo kakve veštačke dodatke, pa ga mogu jesti , što su deca kao najfiniji potrošači to prepoznala. Pocedura pripreme mesa traje tri dana, jer tako nalaže receptura stara preko 80 godina. Čim jednom probate naše specijalitete sa roštilja, uverićete se u jedinstven ukus i kvalitet zbog čega ćete nam sigurno ponovo dolaziti.

Grill Ćirino drvce u ponudi ima usluge kao što su dostava roštilja i ketering. Snabdevamo firme i pripremamo ukusne zalogaje za sve vrste proslava, rođendana i drugih svečanosti i to vam donosimo u toplim stolovima. U pripremi jela koristimo isključivo roštilj na ćumur.

Pljeskavicu, ćevape i druga omiljena jela sa roštilja možete da naručite za poneti, a možete i da ih pojedete u našoj prijatnoj bašti.Sve to možete da upotpunite omiljenim sokovima, pivom, vodom…

Želja nam je da ljude vratimo pravim jelima sa roštilja!

Dobrodošli u grill Ćirino drvce, Novi Beograd