CALISTA BEAUTY CENTAR

Fizikalna medicina Beograd

Adresa: Resavska 11/7, Vračar
Beograd Telefon: 069/3455-305, 062/200-671
E-mail: calistacentar@gmail.com
Sajt: www.calistacentar.com

4.5/ 5stars

Calista beauty centar se nalazi u samom centru grada, Resavska ulica broj 11 u Beogradu.
Zaboravite na stres, svakodnevicu, brz zivot, opustite Vase telo i duh u prijatnom ambijentu.

-TRETMANI LICA

1) HIGIJENSKI TRETMAN LICA ACADEMIE - Higijenski tretman lica je deo lične higijene lica i podrazumeva čišćenje kože i pročišćavanje pora, kao i hidriranje kože i pojačavanje mikrocirkulacije. Pojačana mikrocirkulacija pospešuje proizvodnju kolagena i elastina, dajući koži elastičnost i čvrstinu. Za optimalnu negu poreporučuje se po jedan higijenski tretman lica u svakom godišnjem dobu. Dva tretmana godišnje su minimum koji, uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože, morate priuštiti svom licu ukoliko želite da održite njegov zdrav izgled.

2) POLUTRETMAN LICA ACADEMIE - Cilj ovog tretmana je odrŽavanje optimalne nege kože lica, podsticanje cirkulacije i redovnim tretmanima ublažavanje bora i sprečavanje nastanka novih.

3) KLASIČAN TRETMAN LICA ACADEMIE - Ovaj tretman je preduslov za zdravlje i lepotu Vaše kože i preporučuje se bez obzira da li imate problema sa kožom ili ne. Nečistoće koje se nakupljaju u porama, nisu samo estetski problem već onemogućuju hranljivim svojstvima preparata da nahrane kožu.

4) BIOLOŠKI TRETMAN LICA AURIAGE - Svi biološki tretmani se baziraju na anti age principu. Primenom visokokoncentrovanih preparata, koji imaju za cilj regeneraciju, lifting, oksigenaciju i hidrataciju, popunjavaju se rezerve vlage, koža se hrani i dubinski regeneriše. Namenjeni su koži nakon 25-e godine života. Ovim tretmanima se usporava proces starenja, smanjuje se stvaranje bora, produžava se efekat i hijaluronskih filera. Za lakši unos seruma i aktivnih ampula koristimo ultrazvuk.

5) ANTI AGE TRETMAN BIOPEPTIDIMA AURIAGE - Renaissance linija tretmana regulišu disfukcije kože i pružaju klijentu anti age negu. Ovim tretmanom oslobađamo kožu od stresa, vraćamo joj minerale, oligo-elemente i vitamine. Podstiče se mikrocirkulacija i poboljšavaju vitalne funkcije ćelija. Esencijalna ulja stimulišu čula i opuštaju. Posle tretmana koža je vidno osvežena, glatka i baršunasta. Efekti tretmana su ublažavanje mimičnih bora i sprečavanje pojavi istih.

6)ANTISTRES TRETMAN LICA - Brz način života i svakodnevnica ostavljaju tragove umora na koži. Ovaj tretman će Vam pomoći da se oslobodite stresa, opustite Vaše lice, vratite Vašoj koži sjaj i blistavost.

7) TRETMAN HIDRATACIJE ZA MUŠKARCE AURIAGE - Tretman za umornu kožu pod stresom sa smanjenom otpornošću. Daje koži svež izgled, učvršćuje i popunjava neprvilnosti. Nakon redovnog posećivanja kozmetičara, mimične bore se smanjuju i sprečava se pojava nastanka novih.

8) MIKRODERMOBRAZIJA LICA ACADEMIE - Veoma efikasan obnavljajući tretman, piliguje i omekšava kožu. Redukuje duboke bore, obnavlja ćelije i ima antiage efekat. Nakon ovog tretmana blistavost je vraćena i koža izgleda znatno mlađa. Trajanje kursa je jednom nedeljno tokom četiri nedelje.

-TRETMANI TELA

1)Mikronizirane morske alge Thalgo - Medicinski patent koji zahvaljujući visokoj koncetraciji joda dokazano pomaže u procesima detoksikacije, drenaže i sagorevanja masnog tkiva.

2)Drenaža Frigi Thalgo - Intenzivni anticelulit tretman koji podstiče eliminaciju toksina i viška tečnosti. Efikasan je kod tretiranja edematoznih i umornih nogu. Preporučuje se kontinuirani tretman od 4-12 seansi u ritmu od 2 tretmana nedeljno.

3)Brazilski tretman tela Thalgo - Tretman u kom se podstiče detoskikacija, reminerilazacija i nega kože. Mešavina tri vrste morskih algi, morskih soli i aromatičnog ulja bogatog lavandom, germanijumom i magnolijom ima antistres dejstvo, a zbog kompleksa vitamina deluje kao antioksidans.

4)Mediteranski tretman Thalgo - Tretman tela u kom se eksfolijacijom podstiče uklanjanje mrtvih ćelija kože, podstiče se mikrocirkulacija, a samim tim i lakše prodiranje aktivnih sastojaka Affusion massage balm. Koža će biti hidrirana, baršunasta i prijatna na dodir.

5)Tretman tela bademom i medom Ella Bache - Prijatan piling, hranljivi sastojci učiniće da Vaša koža dobije izgubljeni sjaj.

-ESTETSKE PROCEDURE

1)Hijaluronski fileri - Hijaluronski fileri predstavljaju sterilne, biorazgradive, visokoelastične, transparentne, istotonične, homogene injekcione implante. Efekat filera je od 4 meseca do godinu dana, a zavisi od tipa kože, godina. Resorpcija je brza kod osoba koje često koriste saune, solarijum, inhalacije, kod pušača.

2)Hemijski piling - Koristi se u terapiji finih bora, proširenih pora, fotooštećenja kože, fleka od sunca, ožiljaka, u terapiji akni. Pored lica, mogu se tretirati šake, dekolte, leđa. Koža posle pilinga zahteva negu i nanošenje hidrantnih krema. Može se javiti peckanje, crvenilo, napetost i osetljivost kože, ovi simptomi nestaju posle nekoliko sati, kod jakih pilinga postepeno isčezavaju tokolm nerednih 7 dana. Potom se javlja mlada, zdrava koža i značajno poboljšanje tena.

3)Mezoterapija lica i vrata - mezoterapije obuhvata ubrizgavanje aktivnih materija u srednji sloj kože (mezoderm), a u zavisnosti od unetog koktela postižu se različiti efekti.

4)Mezoterapija tela - U cilju anticelulit th i lipolize radi se na nedelju dana. Preporučeni broj tretmana, u zavisnosti od stanja kože i masnih naslaga, je od 4 do 12. Najbolji efekti postižu se kombinovanjem mezoth sa kavitacijom, kao i limfnom drenažom, koja se radi 3, 4 dan posle mezoth. Lipoliza podrazumeva ubrizgavanje aktivnih supstanci koje dovode do topljenja lokalizovanih masnih naslaga.

6)Dermoroler - Mikroubodima pravi se put za unos aktivnih supstanci, stimuliše se ćelijska proliferacija, dolazi do formiranja novih slojeva elastičnih i fibroznih vlakana. Terapija se zove i Scar Reduction Therapy (SRT) i Collagen Induction Therapy (CIT) Dermorolerom se prirodno podmlađuje koža i koristi se kod bora na licu, vratu, dekolteu, rukama, u terapiji ožiljaka i strija. Nije dozvoljena upotreba istog dermorolela za više pacijenata, za svakog pacijenta koristi se nov dermoroler.

-MASAŽE

1)Relax masaža - Ovom tehnikom se poboljšava cirkulacija i podstiče opuštanje mišića.

2)Sportska masaža - Preporučuje se sportistima u cilju sprečavanja neželjenih posledica usled jakih fizičkih napora.

3)Anticelulit masaža - Cilj je pojačavanje cirkulacije u potkožnom tkivu čime se pospešuje razgradnja masnog tkiva.

4)Terapeutska masaža - Preporučuje pri bolu u leđima i vratnom delu usled dugog sedenja, slabe muskulature, izlaganja stresu i sl.

-FIZIKALNA TERAPIJA

Fizikalna terapija podrazumeva:

1)Jačanje muskulature
2)Istezanje, terapija, masaža
3)Oporavak leđa

-MAKE UP

Koncept lepote je individualan. Varira od kulture, civilizacije i epohe. Od istoka do zapada, populacije se ulepšavala kako bi dobila na ugledu i prestižu. U starom Egiptu i antičkoj Grčkoj je higijena bila veoma cenjena. Tako su kreme od raznih ulja, depilacije, masaže i šminkanje dovedeni do perfekcije. U Egiptu je šminka smatrana znakom svetosti. Ne samo ljudi, već su i Bogovi imali šminku na sebi. Oči su na primer uokvirivali u obliku ribe crnim galenom i kalajem. U antičkoj Grčkoj je telo smatrano hramom, pa se prema njemu tako i ophodilo. Sport, higijena i samim tim i šminka bili su sastavni deo svakodnevice. Muškarci su kovrdžali svoju bradu, a žene provodile sate šminkajući se.

Kontakt info:

Adr: Resavska 11 , 11 000 Beograd, Srbija
Mob: 069 34 55 305
Mob: 062 200 671
Email: calistacentar@gmail.com
Web: calistacenter.comTagovi:

tretmani lica,  anti-aging tretman biopeptidima,  tretmani tela, fizikalna terpaija,istezanje muskulature, masaze ,estetske procedure, masaza toplom skoljkom Lava shells, hijaluronski fileri, mezoterapija Dermorolerom, mezoterapija Dermapen-om, lipoliza ,hemiski piling,higijenski tretman lica,bioloski tretman lica ,celulit program morskim algama, anistres masaza, masaza toplom cokloladom.