Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
CALISTA BEAUTY CENTAR

CALISTA BEAUTY CENTAR

Fizikalna medicina Beograd

Korisne informacije


Calista beauty centar se nalazi u samom centru grada, Resavska ulica broj 11 u Beogradu.
Zaboravite na stres, svakodnevicu, brz zivot, opustite Vase telo i duh u prijatnom ambijentu.

-TRETMANI LICA

1) HIGIJENSKI TRETMAN LICA ACADEMIE - Higijenski tretman lica je deo lične higijene lica i podrazumeva čišćenje kože i pročišćavanje pora, kao i hidriranje kože i pojačavanje mikrocirkulacije. Pojačana mikrocirkulacija pospešuje proizvodnju kolagena i elastina, dajući koži elastičnost i čvrstinu. Za optimalnu negu poreporučuje se po jedan higijenski tretman lica u svakom godišnjem dobu. Dva tretmana godišnje su minimum koji, uz odabir preparata koji odgovaraju tipu i stanju kože, morate priuštiti svom licu ukoliko želite da održite njegov zdrav izgled.

2) POLUTRETMAN LICA ACADEMIE - Cilj ovog tretmana je odrŽavanje optimalne nege kože lica, podsticanje cirkulacije i redovnim tretmanima ublažavanje bora i sprečavanje nastanka novih.

3) KLASIČAN TRETMAN LICA ACADEMIE - Ovaj tretman je preduslov za zdravlje i lepotu Vaše kože i preporučuje se bez obzira da li imate problema sa kožom ili ne. Nečistoće koje se nakupljaju u porama, nisu samo estetski problem već onemogućuju hranljivim svojstvima preparata da nahrane kožu.

4) BIOLOŠKI TRETMAN LICA AURIAGE - Svi biološki tretmani se baziraju na anti age principu. Primenom visokokoncentrovanih preparata, koji imaju za cilj regeneraciju, lifting, oksigenaciju i hidrataciju, popunjavaju se rezerve vlage, koža se hrani i dubinski regeneriše. Namenjeni su koži nakon 25-e godine života. Ovim tretmanima se usporava proces starenja, smanjuje se stvaranje bora, produžava se efekat i hijaluronskih filera. Za lakši unos seruma i aktivnih ampula koristimo ultrazvuk.

5) ANTI AGE TRETMAN BIOPEPTIDIMA AURIAGE - Renaissance linija tretmana regulišu disfukcije kože i pružaju klijentu anti age negu. Ovim tretmanom oslobađamo kožu od stresa, vraćamo joj minerale, oligo-elemente i vitamine. Podstiče se mikrocirkulacija i poboljšavaju vitalne funkcije ćelija. Esencijalna ulja stimulišu čula i opuštaju. Posle tretmana koža je vidno osvežena, glatka i baršunasta. Efekti tretmana su ublažavanje mimičnih bora i sprečavanje pojavi istih.

6)ANTISTRES TRETMAN LICA - Brz način života i svakodnevnica ostavljaju tragove umora na koži. Ovaj tretman će Vam pomoći da se oslobodite stresa, opustite Vaše lice, vratite Vašoj koži sjaj i blistavost.

7) TRETMAN HIDRATACIJE ZA MUŠKARCE AURIAGE - Tretman za umornu kožu pod stresom sa smanjenom otpornošću. Daje koži svež izgled, učvršćuje i popunjava neprvilnosti. Nakon redovnog posećivanja kozmetičara, mimične bore se smanjuju i sprečava se pojava nastanka novih.

8) MIKRODERMOBRAZIJA LICA ACADEMIE - Veoma efikasan obnavljajući tretman, piliguje i omekšava kožu. Redukuje duboke bore, obnavlja ćelije i ima antiage efekat. Nakon ovog tretmana blistavost je vraćena i koža izgleda znatno mlađa. Trajanje kursa je jednom nedeljno tokom četiri nedelje.

-TRETMANI TELA

1)Mikronizirane morske alge Thalgo - Medicinski patent koji zahvaljujući visokoj koncetraciji joda dokazano pomaže u procesima detoksikacije, drenaže i sagorevanja masnog tkiva.

2)Drenaža Frigi Thalgo - Intenzivni anticelulit tretman koji podstiče eliminaciju toksina i viška tečnosti. Efikasan je kod tretiranja edematoznih i umornih nogu. Preporučuje se kontinuirani tretman od 4-12 seansi u ritmu od 2 tretmana nedeljno.

3)Brazilski tretman tela Thalgo - Tretman u kom se podstiče detoskikacija, reminerilazacija i nega kože. Mešavina tri vrste morskih algi, morskih soli i aromatičnog ulja bogatog lavandom, germanijumom i magnolijom ima antistres dejstvo, a zbog kompleksa vitamina deluje kao antioksidans.

4)Mediteranski tretman Thalgo - Tretman tela u kom se eksfolijacijom podstiče uklanjanje mrtvih ćelija kože, podstiče se mikrocirkulacija, a samim tim i lakše prodiranje aktivnih sastojaka Affusion massage balm. Koža će biti hidrirana, baršunasta i prijatna na dodir.

5)Tretman tela bademom i medom Ella Bache - Prijatan piling, hranljivi sastojci učiniće da Vaša koža dobije izgubljeni sjaj.

-ESTETSKE PROCEDURE

1)Hijaluronski fileri - Hijaluronski fileri predstavljaju sterilne, biorazgradive, visokoelastične, transparentne, istotonične, homogene injekcione implante. Efekat filera je od 4 meseca do godinu dana, a zavisi od tipa kože, godina. Resorpcija je brza kod osoba koje često koriste saune, solarijum, inhalacije, kod pušača.

2)Hemijski piling - Koristi se u terapiji finih bora, proširenih pora, fotooštećenja kože, fleka od sunca, ožiljaka, u terapiji akni. Pored lica, mogu se tretirati šake, dekolte, leđa. Koža posle pilinga zahteva negu i nanošenje hidrantnih krema. Može se javiti peckanje, crvenilo, napetost i osetljivost kože, ovi simptomi nestaju posle nekoliko sati, kod jakih pilinga postepeno isčezavaju tokolm nerednih 7 dana. Potom se javlja mlada, zdrava koža i značajno poboljšanje tena.

3)Mezoterapija lica i vrata - mezoterapije obuhvata ubrizgavanje aktivnih materija u srednji sloj kože (mezoderm), a u zavisnosti od unetog koktela postižu se različiti efekti.

4)Mezoterapija tela - U cilju anticelulit th i lipolize radi se na nedelju dana. Preporučeni broj tretmana, u zavisnosti od stanja kože i masnih naslaga, je od 4 do 12. Najbolji efekti postižu se kombinovanjem mezoth sa kavitacijom, kao i limfnom drenažom, koja se radi 3, 4 dan posle mezoth. Lipoliza podrazumeva ubrizgavanje aktivnih supstanci koje dovode do topljenja lokalizovanih masnih naslaga.

6)Dermoroler - Mikroubodima pravi se put za unos aktivnih supstanci, stimuliše se ćelijska proliferacija, dolazi do formiranja novih slojeva elastičnih i fibroznih vlakana. Terapija se zove i Scar Reduction Therapy (SRT) i Collagen Induction Therapy (CIT) Dermorolerom se prirodno podmlađuje koža i koristi se kod bora na licu, vratu, dekolteu, rukama, u terapiji ožiljaka i strija. Nije dozvoljena upotreba istog dermorolela za više pacijenata, za svakog pacijenta koristi se nov dermoroler.

-MASAŽE

1)Relax masaža - Ovom tehnikom se poboljšava cirkulacija i podstiče opuštanje mišića.

2)Sportska masaža - Preporučuje se sportistima u cilju sprečavanja neželjenih posledica usled jakih fizičkih napora.

3)Anticelulit masaža - Cilj je pojačavanje cirkulacije u potkožnom tkivu čime se pospešuje razgradnja masnog tkiva.

4)Terapeutska masaža - Preporučuje pri bolu u leđima i vratnom delu usled dugog sedenja, slabe muskulature, izlaganja stresu i sl.

-FIZIKALNA TERAPIJA

Fizikalna terapija podrazumeva:

1)Jačanje muskulature
2)Istezanje, terapija, masaža
3)Oporavak leđa

-MAKE UP

Koncept lepote je individualan. Varira od kulture, civilizacije i epohe. Od istoka do zapada, populacije se ulepšavala kako bi dobila na ugledu i prestižu. U starom Egiptu i antičkoj Grčkoj je higijena bila veoma cenjena. Tako su kreme od raznih ulja, depilacije, masaže i šminkanje dovedeni do perfekcije. U Egiptu je šminka smatrana znakom svetosti. Ne samo ljudi, već su i Bogovi imali šminku na sebi. Oči su na primer uokvirivali u obliku ribe crnim galenom i kalajem. U antičkoj Grčkoj je telo smatrano hramom, pa se prema njemu tako i ophodilo. Sport, higijena i samim tim i šminka bili su sastavni deo svakodnevice. Muškarci su kovrdžali svoju bradu, a žene provodile sate šminkajući se.

Kontakt info:

Adr: Resavska 11 , 11 000 Beograd, Srbija
Mob: 069 34 55 305
Mob: 062 200 671
Email: calistacentar@gmail.com
Web: calistacenter.comTagovi:

tretmani lica,  anti-aging tretman biopeptidima,  tretmani tela, fizikalna terpaija,istezanje muskulature, masaze ,estetske procedure, masaza toplom skoljkom Lava shells, hijaluronski fileri, mezoterapija Dermorolerom, mezoterapija Dermapen-om, lipoliza ,hemiski piling,higijenski tretman lica,bioloski tretman lica ,celulit program morskim algama, anistres masaza, masaza toplom cokloladom.

Foto

CALISTA BEAUTY CENTAR Fizikalna medicina Beograd
CALISTA BEAUTY CENTAR Fizikalna medicina Beograd
CALISTA BEAUTY CENTAR Fizikalna medicina Beograd
CALISTA BEAUTY CENTAR Fizikalna medicina Beograd
CALISTA BEAUTY CENTAR Fizikalna medicina Beograd
CALISTA BEAUTY CENTAR Fizikalna medicina Beograd
CALISTA BEAUTY CENTAR Fizikalna medicina Beograd
CALISTA BEAUTY CENTAR Fizikalna medicina Beograd
CALISTA BEAUTY CENTAR Fizikalna medicina Beograd