Zatvori
RADOVANOVIĆ VIZIA Fizikalna medicina Beograd

RADOVANOVIĆ VIZIA

Fizikalna medicina Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:00 - 21:00
Utorak 07:00 - 21:00
Sreda 07:00 - 21:00
Četvrtak 07:00 - 21:00
Petak 07:00 - 21:00
Subota 07:00 - 16:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 39, 25, 25P, 18

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Besplatan WiFi Moguć pristup kolicima Parking

ŽELITE LI DA SE BRZO OSEĆATI BOLJE?
Sa najboljim visoko obučenim stručnjacima sa više od 10 god iskustva i najboljim aparatima u medicini. Pomoći ćemo vam u rešavanju hroničnih bolova ili Vam pomoći da se oporavite od povrede ili operacije - stručno, brzo i povoljno.

NAŠ ODNOS SA PACIJENTOM
Programi nege pacijenata u Fizio Radovanovic nudi pristup lečenju prilagođen individualnim potrebama svakog pacijenta, tokom svih faza nege. Visoko obučeni stručnjaci sa više od 10 god iskustva iz različitih disciplina i odeljenja sarađuju na osmišljavanju planova lečenja specifičnih za potrebe svakog pacijenta.

NAŠE USLUGE
Naši licencirani terapeuti leče širok spektar mišićno-skeletnih i neuroloških tegoba i dijagnoza, od hroničnih bolova do bolova u zglobu i stopalima. Takođe lečimo pacijente nakon hirurgije. Sve terapijske usluge su individualne kako bi zadovoljile specifične potrebe svakog pacijenta.

Besplatne konsultacije i funkcionalni pregledi
Masaže
Fizikalna terapija
Elektro terapija
Lasero terapija
Shockwave terapija
Tecar terapija
Kinezi terapija

REZULTATI
Sveobuhvatnim uvidom u dostupne podatke i ishode, u mogućnosti smo da razvijemo inicijative i mere za poboljšanje stanje pacijenta u Fizio Radovanović.

NAŠ CILJ
Naš cilj je da se posvetimo posebnu pažnju ka pacijentu.Pouzdanom stručnošću i izvanrednim rezultatima, naš cilj je da nadmašimo očekivanja pacijenata - svakog dana.