BEAUTY SALON MIRROR

Frizerski saloni Beograd

Adresa: Stanoja Glavaša 8, Palilula
Beograd Telefon: 063/755-1320
E-mail: mirjanicalazic@gmail.com

4.5/ 5stars

Beauty salon Mirror nalazi se na Paliluli, u ulici Stanoja Glavaša 8, u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno motivisani željom da Vam omogućimo adekvatan spoj spoljašnje i unutrašnje lepote. Budući da jednaku pažnju studio lepote Mirror posvećuje onom što Vas na površini čini lepima, kao i unutrašnjim vrednostima pronašli smo najbolji način da istaknemo Vašu lepotu i jedinstvenost.

Želimo da Vam omogućimo da steknete samopouzadnje osećajući se lepo u svojoj koži. Samo jednakom brigom o spoljašnjem i unutrašnjem delu Vaše ličnosti bićete u stanju da zablistate. Naš moderno opremljen salon nudi Vam sve vrste frizerskih usluga, uz upotrebu preparata vrhunskog kvaliteta koji će Vašu kosu učiniti zdravom i jakom.

U ponudi salona Mirror spadaju sledeće usluge:

- Šisanje
- Feniranje, loknepresom
- Svečane i maturske frizure
- Sve vrste pletenica i pundji
- Usluga pranja i sušenja
- Farbanje, pramenovi u jednoj ili vise boja
- Ombre
- Balejaž
- Preliv
- Skidanje boje, blajhanje
- Dubinsko pranje kose
- Botox

Botoks za kosu deluje tako što popunjava strukturu dlake i intezivno je regeneriše daje joj otpornost, mekoću i sjaj. Nakon ovog tretmana kosa se veoma lako raščešljava i oblikuje. Nakon tretmana botoksom kosa je sjajnija i mekša, što se naročito vidi na kosi na kojoj su bila vidna oštećenja od feniranja, blajhanja i čestih farbanja kose. Ovaj tretman je naročito dobar za žene koje imaju tanku dlaku i dosta kose na glavi, jer se takva kosa veoma lako i brzo mrsi, a veoma je teška za raščešljavanje.

- Nadogradnja kose

Trend nadogradnje kose već godinama ne jenjava jer predstavlja idealno rešenje za svaku ženu koja ima problem sa dužinom i gustinom kose. Koliko puta ste poželele da baš za neku posebnu priliku kao što su rođendan, svadba ili novogodišnja noć imate dugu i gustu kosu koja će vas izgled učiniti glamoruznim i privlačnim?

Sistem nadogradnja kose je idealno rešenje za brze transformacije u cilju dobijanja željenog izgleda. Mirror studio  je za svoje klijente  obezbedio 100% prirodnu  kosu vrhunskog kvaliteta i domacu prirodnu kosu sa nasih prostora pazljivo biranu prilikom otkupa.

- Keratin

Brazilski keratin, tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled.  Ovo je revolucionarni tretman koji koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu zamjenjujući njen prirodni keratin izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih hemijskih procesa.  Za razliku od tradicionalnog keratinskog spreja (npr. dubinsko pranje kose), ovaj tretman u kremastoj strukturi prodire duboko u oštećenu i ispucalu dlaku bez ostavljanja suvog izgleda kose.

- Profesionalno šminkanje

Kako bi zablistali u punom sjaju, tu je naš profesionalni šminker koji će adekvatnom šminkom upotpuniti kompletan izgled u svim svečanim prilikama. U našem radu koristimo profesionalnu šminku vrhunskog kvaliteta koju karakterišu moderne, nezaboravne i uzbudljive boje.

Kontakt informacije:

Ime: Beauty salon Mirror
Adresa: Stanoja Glavasa 8
Mobilni: 063/755 13 20

FACEBOOK