Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
HOME ART

HOME ART

Gift shop Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 16:00
Utorak 08:00 - 16:00
Sreda 08:00 - 16:00
Četvrtak 08:00 - 16:00
Petak 08:00 - 16:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 82

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Nakon 15 godina iskustva u maloprodaji, kreativnom stvaranju, dekorisanju prostora i to sa velikom ljubavlju, odlučili smo da osnujemo HomeArt firmu kao krunu našeg poslovanja. Sada smo u prilici da Vam približimo najnovije trendove u dekorisanju enterijera i ponudimo jedinsvene proizvode svetskih brendova čiji smo ekskluzivni distributeri.

Na svakom putovanju po evropskim gradivima uvek smo nalazili vremena za uživanje i divljenje u izlozima i radnjama galerijske robe i nameštaja i sa žaljenjem konstatovali da takva ponuda nedostaje našim tržištu. To je najveći razlog zbog koga smo poželeli da deo svetskog trenda i kvaliteta prenesemo na područje ex-yu teritorije.

Strastveni smo prema onome čime se bavimo, u šta su oduvek bili uvereni naši partneri i verne mušterije. Zato je nastala naša kuća poklona i dekoracije, naše malo carstvo nameštaja u najmodernijim stilovima današnjice i zato se i uz Vaše poverenje dograđujemo i uvek Vam stojimo na raspolaganju, dobro došli!

Nadamo se da smo našom širokom lepezom proizvoda uspeli da u Vaš dom unesemo šamartni duh Provanse, dodir pariskih kafića i skverova, toplinu i miris Toskane...

office@homeart.rs

Foto

HOME ART Gift shop Beograd
HOME ART Gift shop Beograd
HOME ART Gift shop Beograd