Zatvori
GINEKOLOŠKA ORDINACIJA BELOŠEVAC Ginekološke ordinacije Beograd translate.Član 20 godina

GINEKOLOŠKA ORDINACIJA BELOŠEVAC

Ginekološke ordinacije Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 08:00 - 14:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 37, 49, 51, 52, 53, 58, 85, 88
  • Tramvaj: 12, 13

Dodatne Lokacije

Ginekološka ordinacija “Beloševac” je privatna lekarska ordinacija sa dvadesetogodišnjom  tradicijom. Tim lekara i vrhunska medicinska oprema garancija su kvaliteta usluga koje Vam pružamo.

Osnovne odlike našeg poslovanja jesu visoka profesionalnost , kvalitet i diskrecija. Naša primarna delatnost je zdravstvena zaštita žena (prevencija, dijagnostika i lečenje ginekoloških oboljenja).

Ginekološka ordinacija “Beloševac” je mesto na kome ćete se pre svega osećati opušteno i prijatno i gde ćete dobiti besprekornu lekarsku uslugu.

Usluge koje možete dobiti u našoj ordinaciji su:

- Trudnoća

Trudnoća je normalno fiziološko stanje žene, koje nastaje spajanjem spermatozoida i jajne ćelije. Normalna trudnoća traje 280 dana ili 40 nedelja, računajući od prvog dana poslednje menstruacije. Zbog mogućih komplikacija svaka trudnoća se mora kontrolisati od njenog početka pa sve do kraja.

- Premaligna i maligna oboljenja genitalija i bolesti dojke

Karcinomi grlića, endometrijuma i jajnika zauzimaju značajno mesto u patologiji ženske populacije. Iako bilo koje životno doba ne isključuje pojavu malignih oboljenja ženskih genitalnih organa, ipak je ova pojava najčešće vezana za petu deceniju. U cilju sprečavanja ovih bolesti potrebno je da se sve žene dva puta ili minimum jedanput godišnje pregledaju kod ginekologa, a posebno da urade citološki i kolposkopski pregled.

- Kontracepcija

Sprečavanje neželjene trudnoće. Neželjena trudnoća je poseban problem, naročito mladih, u celom svetu. Najgora metoda planiranja porodice je nasilni prekid trudnoće (abortus), koji može ostaviti trajne posledice na organizam žene.

- Sterilitet

Neplodnost je stanje izostajanja trudnoće u jednoj zajednici koja traje najmanje godinu dana pod uslovom da se održavaju normalni polni odnosi. Postoji primarna neplodnost koja podrazumeva da kod žene nikada nije bilo trudnoće i sekundarna neplodnost koja označava da do željene trudnoće ne dolazi posle 1 godine od poslednje trudnoće .

Uzroci neplodnosti su brojni, a u oko 10-15% slučajeva oni se ne mogu razjasniti. Ispitivanje i lečenje neplodnosti je često mukotrpan i dugotrajan proces koji traži pored znanja i strpljenje kako pacijenta tako i lekara. Pošto je proces oplodnje podjednako zavistan od oba partnera, u otkrivanju uzroka steriliteta oni se moraju istovremeno ispitivati.

- Menopauza

Menopauza je trajni prekid menstrualnog ciklusa. Početak menopauze je postepen i počinje u srednjim i kasnim četrdesetim godinama u vidu neredovnih menstrualnih ciklusa.


- Ginekološke intervencije

NAMERNI PREKID TRUDNOĆE (aspiracijom I kiretažom) vrši se do desete nedelje gestacije.
Do 5-6. nedelje trudnoća se može prekinuti aspiracijom. Tom prilikom grlić materice se ne dilatira, a u materičnu šupljinu uvodi se cevčica čiji je drugi kraj pričvršćen na vakuum aparat. Aspiracijom (usisavanjem) sadržaja materične šupljine sprovodi se ova intervencija, koja se u zapadnim zemljama, gde prekid trudnoće nije dozvoljen zbog kanona katoličke crkve, popularno naziva "regulacija menstruacije"
Posle šeste nedelje, za prekid trudnoće mora se uraditi dilatacija ušća materice i kiretaža materične šupljine.

Kontakt

Ime: Ginekološka ordinacija "Beloševac"
Adresa: Požeškoj ulici broj 67 a. (preko puta Mc Donaldsa)
Fiksni: 011/354 7176
Fiksni: 011/ 354 2239

Za hitne slučajeve informacije možete dobiti na mobilni telefon:
Mobilni: 064/ 176 94 48
Mail: ordinacija@belosevac.co.rs
Mail: ordinacijabelosevac@gmail.com
Sajt: www.belosevac.co.rs

 

Zakazivanje pregleda najbolje obaviti telefonom.

Foto