ISOMAT

Građevinska oprema Beograd

Adresa: Prhovačka bb, 22310 Šimanovci
Beograd Telefon: 022/2150-100
Fax: 022/2150-101
E-mail: info@isomat.rs
Sajt: www.isomat.rs

4.5/ 5stars

Osnovana 1980. godine, ISOMAT S.A. predstavlja jednu od najznačajnijih kompanija iz oblasti proizvodnje građevinske hemije i gotovih maltera u regionu jugoistočne Evrope.

ISOMAT-ov asortiman se sastoji od preko 250 proizvoda za različite primene u građevinarstvu, svrstanih u 6 sledećih grupa:

1. Hidroizolacioni materijali
2. Aditivi za betone & maltere
3. Lepkovi & fug mase
4. Reparaturni materijali
5. Boje & malteri
6. Podovi

Svake godine kompanija obogaćuje svoj asortiman novim proizvodima koji nastaju u Odeljenju za istraživanje i razvoj (R&D) u skladu sa tehnološkim razvojem i visokim zahtevima u modernom građevinarstvu.

Svi proizvodi su podvrgnuti stalnoj, detaljnoj i pedantnoj kontroli sprovedenoj od strane Odeljenja za kontrolu kvaliteta kako bi se garantovao visok i stalan kvalitet proizvoda, kako u toku, tako i nakon postupka proizvodnje.

Pored pomenutog, kompanija nudi integrisana tehnička rešenja u cilju da svojim klijentima obezbedi kompletnu uslugu. Iz tog razloga, na raspolaganju su visokokvalifikovani i iskusni inženjeri kako bi pružili tehničku podršku svim zainteresovanim stranama, kako profesionalcima tako i pojedincima. Odeljenje tehničke podrške se može kontaktirati besplatnim pozivom na broj 0800 102 103.

Trenutno, ISOMAT ima 6 filijala od kojih su četiri trgovačke (u Rusiji, Turskoj, Bugarskoj i Sloveniji) dok preostale dve filijale, u Srbiji i Rumuniji, imaju i svoju proizvodnju. Pored toga, kompanija poseduje i trgovačku pridruženu kompaniju u Španiji.

Više informacija možete naći na našem web sajtu www.isomat.rs