GRANATIR ENGRAVING SOLUTIONS

Grafičke usluge Beograd

Adresa: Pariske Komune 24, Novi Beograd
Beograd Telefon: 065/318-29-70
E-mail: granatir.es@gmail.com
Sajt: www.granatir.rs

4/ 5stars

ivan.granatir@gmail.com
Firma Granatir d.o.o. bavi se uvozom i distribucijom repromaterijala i mašina za graviranje. Autorizovani smo distributer firme Tromark za područje Srbije i Crne Gore. Takođe uvozimo i prodajemo laserske mašine za isecanje i graviranje svetski poznate firme Universal Laser Systems Inc. za koje radimo i servis i održavanje. Novina koju možemo ponuditi našim kupcima su profesionalne CNC graverske mašine Italijanske firme Cielle. Za više informacija slobodno nas pozovite, stojimo Vam na raspolaganju.

Plastične table firme Rowmark su jedne od najboljih na svetskom tržištu ako ne i najbolje. Imaju najbolji odnos između cene i kvaliteta. Postoje materijali za lasersko i mehaničko graviranje. Kontaktirajte nas za više iformacija.

Profesionalnu seriju laserskih mašina za isecanje i graviranje firme Universal karakteriše velika pouzdanost u radu, veliki izbor laserskih cevi raznih snaga, bogata oprema i popularne dimenzije radnog stola. Servis kao i rezervni delovi su obezbeđeni.

Model ETA je jako popularna zbog svojih dimenzija i izbora dodatne opreme. Radna površina je 120x80 mm. Može da gravira tablice, razne priveske, olovke, a sa dodatkom za rotaciono graviranje i burme (spolja i iznutra)

VersaLaser je jedan od najpopularnijih modela laserskih mašina na našem tržištu kako zbog cene tako i zbog lakoće rada na njoj. Može da iseca i gravira skoro sve nemetale kao što su drvo, koža, plastika, akril, guma, pluta, tekstil, karton i drugo, a sa dodatkom HPDFO može da markira prohrom i druge vrste čelika.

Firma Cielle u svojoj bogatoj ponudi ima i visoko profesionalne CNC mašine koje se koriste za graviranje, izradu mehaničkih delova, zlatarskoj industriji, izradi keramičkih pločica, oftalmologiji ...itd. Možemo Vam ponuditi i YAG lasere za graviranje metala.

Plakete su odličan izbor da pohvalite saradnike, vredne radnike...

JRS aluminijumski profili se koriste za označavanje zgrada, kancelarija. Visokokvalitetan aluminijum

Automatski numeratori i datumari Nemačke firme Reiner

U našoj bogatoj ponudi između ostalog imamo i klješta za suve žigove firme Ideal