Zatvori
BURGOS - PREMIUM BURGER BAR Gril, roštilj Beograd

BURGOS - PREMIUM BURGER BAR

Gril, roštilj Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 23:00
Utorak 09:00 - 23:00
Sreda 09:00 - 23:00
Četvrtak 09:00 - 23:00
Petak 09:00 - 23:00
Subota 09:00 - 23:00
Nedelja 13:00 - 21:00

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Krajem 2019. godine stidljivo je u centru Beograda otvoren Burgos - premium burger bar. Pravili smo ga mi - ljudi koji obožavaju burgere, za sebe, prijatelje i iste takve ljude.

Vodili smo računa o svemu - o najboljem svežem junećem mesu, ali i tome da oni koji su manje gladni, ali i vegetarijanci i vegani imaju nešto zaista preukusno da pojedu kada dođu kod nas.

Recepture su originalne, a svaki element svakog burgera pažljivo biran Inspirisani smo bili najboljim svetskim burgerima, i većinu recepata smo testirali nekoliko meseci ili godina.

Burger meso je najsočnije i ima najbolji i najbogatiji ukus kada je srednje pečeno. Ako niste imali prilike do sada, savetujemo da naše burgere probate ovako pripremljene. Ukoliko ipak želite drugačije, samo nam recite prilikom poručivanja, mi ćemo Vas svakako pitati.

Ponosni smo, bez lažne skromnosti, ali i spremni da uvek uložimo još mnogo truda i rada da pored naših, ispunimo i vaša očekivanja.

Pronaći ćete nas u Nušićevoj 23 (donji deo, ka Politici, na uglu Majke Jevrosime i Nušićeve), svakog dana kao i na svim sistemima dostave.

Dobro nam došli!

P.S. Obavezno probajte Corndog, garantujemo da je bolji od svakog Američkog dinera.


Vrste plaćanja

Kartice