Zatvori
HEMIJSKO ČIŠĆENJE HERON CLEAN Hemijsko čišćenje Beograd translate.Član 5 godina

HEMIJSKO ČIŠĆENJE HERON CLEAN

Hemijsko čišćenje Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 21:00
Utorak 08:00 - 21:00
Sreda 08:00 - 21:00
Četvrtak 08:00 - 21:00
Petak 08:00 - 21:00
Subota 08:00 - 21:00
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 85

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Besplatan WiFi Dostava

Hemijsko čišćenje Heron nalazi se u Belvillu u ulici Bulevar Crvene armije 9 i nakon dugogodišnjeg iskustva uspešno se bavi poslovima vezanim za hemijsko čišćenje različitih vrsta tkanina. Zahvaljujući znanju i dugogodišnjem iskustvu u radu, u mogućnosti smo da dubinski očistimo Vašu omiljenu garderobu i vratimo joj stari sjaj i miris.

Hemijsko čišćenje je i dalje najefikasniji način ukljanjanja fleka i nečistoća sa tekstila, ali i drugih osetljivih vrsta materijala. Ono što hemijsko čišćenje Heron izdvaja od konkurencije je višegodišnje iskustvo, kvalitet u radu, brzina usluge, kao i cene prilagođene svima, o čemu svedoči i veliki broj zadovoljnijih klijenata koji nam se rado vraćaju.

Naše hemijsko čišćenje Vam nudi sledeće usluge:

- hemijsko čišćenje odeće
- hemijsko čišćenje odeće od kože
- hemijsko čišćenje košulja
- hemijko čišćenje zavesa i draperija
- usluge peglanja
- pranje veša

Upotrebom profesionalne mašine i proverenih sredstava koja neće oštetiti tkaninu, garantujemo vrhunski kvalitet usluge, uz besprekornu svežinu i sjaj Vaše odeće. Svim pravnim licima, kao i klijentima koji imaju veće količine veša, Heron nudi posebne pogodnosti u vidu prilagođene cene i odloženog plaćanja preko računa. Dođite i uverite se u kvalitet našeg rada i ljubaznost, sigurni smo da ćete biti naši stalni korisnici usluga.

Foto