Zatvori
HOSTEL JELLOSTONE Hosteli Beograd

HOSTEL JELLOSTONE

Hosteli Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

GSP

  • Autobus: Ada4
  • Tramvaj: 5, 6, 7, 14

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Hostel “Jellostone” je Vaš dom daleko od doma. Upoznajte i obiđite Beograd i sve što on ima da ponudi dok istovremeno uživate u izuzetno kvalitetnom i komfornom smeštaju po atraktivnim cenama. Sa nama bićete u samom srcu svih događaja, čuda i zabave u ovom lepom gradu.

Budite naš gost i najlepši, najpoznatiji delovi grada poput Slavija trga, hrama Svetog Save, Terazija, Knez Mihajlove, Trga Republike, Kalenić pijace i mnogih drugih biće Vam na dohvat ruke. Bilo da Vas zanima istorija, turističke atrakcije ili noćni provod, uz Jellostone hostel bićete u samom centru svega.

Uz svoj originalan i moderan minimalistički dizajn, Jellostone hostel savršen je kako za poslovne tako i za privatne posete Beogradu, kao i za duže ili kraće boravke ili pak jednostavan dnevni odmor. Idealno smo mesto za porodice, grupe i sve ostale vrste putnika. Kada je reč o grupnim posetama možemo izaći u susret u svakom pogledu i nudimo smeštajni kapacitet od šesnaest ležajeva.

Sve naše sobe su izuzetno komforne i poseduju klima uređaje, grejanje, tuš kabine, dva toaleta i kompletno opremljenu kuhinju.

Naši smeštajni kapaciteti uključuju:

- Dvokrevetne sobe
- 2 sobe sa četiri ležaja (po dva kreveta “na sprat”)
- Soba sa 6 ležajeva (tri kreveta “na sprat”)

Svaki ležaj ima pored sebe svoju policu gde možete odložiti telefon i ključ sa utikačem za punjač. Takođe imaju i noćne lampe za čitanje. Naša potpuno opremljena kuhinja sa udobnim delom za ručavanje je na usluzi svakom gostu.

Ukoliko volite hostelski smeštaj zbog novih poznanstava, tu je naš dnevni boravak gde možete uživati sa drugim gostima uz Led TV i kompjuter. Našim gostima pružamo i usluge prevoza, ranog ili kasnog check-ina, doručak i čuvanje prtljaga posle odjave iz hostela.

Besplatno: Čaj, kafa, WiFi internet, posteljina, izvorska voda, rezervacije za noćne klubove.

Najviši nivo higijene, raspoloženo i ljubazno osoblje i udoban smeštaj su najbolja osnova za Vaše upoznavanje Beograda.

Biće nam drago da Vas ugostimo i pomognemo Vam da upoznate i iskusite naš grad na najbolji mogući način.

Foto